merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky en kaliteli ve güvenli antivirüs programı.
Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky en kaliteli ve güvenli antivirüs programı.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #12 Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, Eset ve McAfee arasında bir tercih yapmanızı öneririm.
Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, Eset ve McAfee arasında bir tercih yapmanızı öneririm.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 7 Aralık 2020 #13 Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Tamam işte babacım Eset diyorum ya, al hayrını gör. Kaspersky bilgisayarı çok yavaşlatıyor bu arada haberin olsun. Şimdi Kaspersky fan boyları kızgın atacak ama olsun.
Caner Ülken dedi: Ücretsiz aramıyorum arkadaşlar. Şirket için diyorum bana ücretsiz sürümler öneriyorsunuz. 360 Total ücretsizi çok yetersiz. Genişletmek için tıkla... Tamam işte babacım Eset diyorum ya, al hayrını gör. Kaspersky bilgisayarı çok yavaşlatıyor bu arada haberin olsun. Şimdi Kaspersky fan boyları kızgın atacak ama olsun.
MurHas Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 99 Yer Çorlu Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 7 Aralık 2020 #14 Linkini vereceğim YouTube kanalına bak hepsinin virüse karşı güncell testleri var kararını ona göre verirsin Youtube kanalına git
Linkini vereceğim YouTube kanalına bak hepsinin virüse karşı güncell testleri var kararını ona göre verirsin Youtube kanalına git
Emrezxk Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Amd Ryzen 5 3600 6-core Processor Ram: 16gb Ekran Kartı: Radeon rx 580 Series Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2023 #15 Kaspersky benim kullandığım en iyi virüs programıdır. Çoğu algılanması zor olan virüsü bile tek tarama ile kendi karantinası altına alabiliyor.
Kaspersky benim kullandığım en iyi virüs programıdır. Çoğu algılanması zor olan virüsü bile tek tarama ile kendi karantinası altına alabiliyor.
I islamsirinov Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #16 380721 dedi: Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Hocam kime göre neye göre Malwarebytes kullanmışlığım var aşırı kötü AVG'yi tercih ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
380721 dedi: Malwarebytes. Genişletmek için tıkla... Hocam kime göre neye göre Malwarebytes kullanmışlığım var aşırı kötü AVG'yi tercih ederim.