Free Cloud olanı tamamen ücretsizdir fakat temel koruma sağlar, firewall özelliği bulunmuyor onun yerine Windows Firewall kullanılıyor. Bu sebeple önce 30 gün Kaspersky IS kullanın, daha sonra isterseniz geçersiniz.
Genelleme yapmasan? Avast'ın kötü biliyorum. Ama sen gidip Kaspersky, Norton, Bitdefender gibi anti virüslerde Avast benzetmesi yaparsan her anti virüs kötü sana göre. (Norton'un bedavası yok.)
Genelleme yapmıyorum aynı şey Kaspersky içinde geçerli ücretsiz sürümler rezalet neyse daha uzatmayalım siz 2 fan boyu beni linçlemeden. Eğer kullanılacaksa Kaspersky'ın lisanslısı kullanılmalı.
Free Cloud olanı tamamen ücretsizdir fakat temel koruma sağlar, firewall özelliği bulunmuyor onun yerine Windows firewall kullanılıyor. Bu sebeple önce 30 gün Kaspersky ıs kullanın, daha sonra isterseniz geçersiniz.
Genelleme yapmıyorum aynı şey Kaspersky içinde geçerli ücretsiz sürümler rezalet neyse daha uzatmayalım siz 2 fan boyu beni linçlemeden. Eğer kullanılacaksa Kaspersky'ın lisanslısı kullanılmalı.
Tamam.(!) Evet yav he he rezalet he ben kullanıyorum bir şey olmuyor millet kullanıyor bir şey olmuyor şimdi böyle dedin diye herkes kullanmayı bıraksın he.