En iyi antivirüs hangisi?

Free Cloud peki sınırsız mı yoksa 30 gün mü?
Free Cloud olanı tamamen ücretsizdir fakat temel koruma sağlar, firewall özelliği bulunmuyor onun yerine Windows Firewall kullanılıyor. Bu sebeple önce 30 gün Kaspersky IS kullanın, daha sonra isterseniz geçersiniz.

Defender önermeyi biliyorsunuz?

Genelleme yapmasan? Avast'ın kötü biliyorum. Ama sen gidip Kaspersky, Norton, Bitdefender gibi anti virüslerde Avast benzetmesi yaparsan her anti virüs kötü sana göre. (Norton'un bedavası yok.)

Genelleme yapmıyorum aynı şey Kaspersky içinde geçerli ücretsiz sürümler rezalet neyse daha uzatmayalım siz 2 fan boyu beni linçlemeden. Eğer kullanılacaksa Kaspersky'ın lisanslısı kullanılmalı.

Firewall nedir?

Genelleme yapmıyorum aynı şey Kaspersky içinde geçerli ücretsiz sürümler rezalet neyse daha uzatmayalım siz 2 fan boyu beni linçlemeden. Eğer kullanılacaksa Kaspersky'ın lisanslısı kullanılmalı.
Farkı neredeyse yok. Virüs koruması vs. aynı, sadece ek özellikler var lisansta. Kendim KIS kullanmıyorum ayrıca. Siz fanboysunuz bence.

Ücretsiz olarak ben Comodo'yu öneririm. Uzun süredir kullanıyorum ve daha hiç bir sıkıntısı olmadı. Ücretsiz olmasına rağmen gayet güçlü.

Tamam.(!) Evet yav he he rezalet he ben kullanıyorum bir şey olmuyor millet kullanıyor bir şey olmuyor şimdi böyle dedin diye herkes kullanmayı bıraksın he.

Farkı neredeyse yok. Virüs koruması vs. aynı, sadece ek özellikler var lisansta. Kendim kıs kullanmıyorum ayrıca. Siz fanboysunuz bence.

Fan boyunun siz olduğunuz belli konuşmalarınızdan sırf ücretsiz kullanılmaması gerektiğini söyledim ve her yorumuma kızgın attınız.

sebepsiz yere neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…