ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 Kişiye göre değişir bu konuyu uzatırsak herkes kendi kullandığını savunmaya başlar.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 25 Mart 2021 #12 ardabab dedi: @acv yok ondan bahsetmedim mesela izleme çerezi tespit ettik diyor sonra sorunu gider dediğinde Premium al diyor ama bu benim kullandıklarımda. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin mesajını alıntılamıştım zaten. AV firmalarının üzerinden reklamını yaptığı ek temizlik araçlarının koruma ile bir ilgisi yok.
ardabab dedi: @acv yok ondan bahsetmedim mesela izleme çerezi tespit ettik diyor sonra sorunu gider dediğinde Premium al diyor ama bu benim kullandıklarımda. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin mesajını alıntılamıştım zaten. AV firmalarının üzerinden reklamını yaptığı ek temizlik araçlarının koruma ile bir ilgisi yok.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 @acv yok farkındayım ben sadece ufak bir info olarak verdim.
xFiLiNTAx Kilopat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 188 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #14 Norton. Eğer ücretsiz kullanayım diyorsanız webroot ve Malwarebytes fazlasıyla işinizi görür.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 27 Mart 2021 #15 En iyi güvenlik yazılımı yoktur, en yüksek korumayı sağlayan vardır. Bunları görmek için de zaten testleri incelemeniz yeterli olacaktır.
En iyi güvenlik yazılımı yoktur, en yüksek korumayı sağlayan vardır. Bunları görmek için de zaten testleri incelemeniz yeterli olacaktır.