En iyi APK downloader hangisi?

MehdiPiriyev

Centipat
Daha fazla  
Merhaba APK açmak için hangi Opener'ı kullanabilirim? (bedava PC de)

Son düzenleyen: Moderatör:
BlueStacks önerebilirim. Başka kullanmadım daha iyisi varsa önerebilirler. Bu arada opener gibi saçma bir ifadeyi ilk defa duyuyorum. En azından Android emulator diyebilirdiniz.

Onlar fena yoruyor PC'yi biliyorsunuz değil mi? Fan çalışıyor anında bağırıyor PC. Benim laptop kapanıyordu donanımı yetersizdi tabii.

Merhaba APK açmak için hangi Opener'ı kullanabilirim? (bedava PC de)

Windows 11 kullanıyorsanız emulatör kullanmadan APK kurabiliyorsunuz diye biliyorum Windows Store'dan bir tane indirip kullanabilirsiniz çok fark olacağını sanmıyorum.

Sisteme WSA kurabiliyorsanız en hafif ve en sağlıklısı olur. Emülatör ile hafif olarak LDPlayer ve MEmu olabilir.

BlueStacks önerebilirim. Başka kullanmadım daha iyisi varsa önerebilirler. Bu arada opener gibi saçma bir ifadeyi ilk defa duyuyorum. En azından Android emulator diyebilirdiniz.
hocam cogu microsoft store da APK opener olarak geciyor o yuzden yazdim

Windows 11 kullanıyorsanız emulatör kullanmadan APK kurabiliyorsunuz diye biliyorum Windows Store'dan bir tane indirip kullanabilirsiniz çok fark olacağını sanmıyorum.
10 kullaniyorum hocam, aralarinda (windows store da) bir tane yuklesem bi sey olmaz demi?

Son düzenleme:
Hocam cogu Microsoft Store da APK opener olarak geciyor o yuzden yazdim.

10 kullanıyorum hocam, aralarinda (Windows Store da) bir tane yuklesem bir şey olmaz değil mi?

Çalışmaz Windows 11dede çalışmıyormuş kaldırmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…