En iyi Apple teknik servisi

ThQ

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı MSI Geforce RTX 3070 Ventus 3X OC 8GB, İşlemci AMD Ryzen 5 5600X, Anakart MSI Mag B550M Bazooka DDR4 4400, RAM CRUCIAL Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4, Sıvı Soğutma DarkFlash TWISTER ARGB 120mm, PSU THERMALTAKE Smart RGB 700W 80+, SSD ve HDD Kingston A2000 500GB 2200/2000mb/s NVMe M.2, 2+1 TB 7200 RPM
iPhone 11 kullanıyorum ve doğal olarak pil sağlığım “servis” yazacak kadar düştü güçlendirilmiş batarya takmak istiyorum ama kendim takmak istemiyorum, internette çok araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilerinizi bahşeder misiniz? Kısacası sorum şu en iyi Apple teknik servis(leri) hangileridir güçlendirilmiş batarya takan markalar var ise daha güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Apple bilmem ama kaliteli yer fppro diye bir yer var işini gayet iyi yapıyor ona bakabilirsiniz.

Apple orijinal batarya takar. Bazı yan sanayiler kaliteli batarya takabiliyor. Bana kalırsa orijinal takın sonradan satarsanız daha temiz gider.

Batarya takması kolay aslında , ya normal bir teknik servise taktıracaksınız ya da kendiniz takacaksınız. Batarya olarak güçlendirilmiş konusunda önerdiğim iki marka. RealPower ve Deji Max.

Apple'ın sunduğu pil fiyatlarını baktım bütçemi zorluyor gibi fazla zamlanmış.

3 tane iPhone cihazım var. Birisi üzerinde gelen batarya ile duruyor daha 3-4 aylık cihaz. Diğeri iP11 serviste orjinal Apple bataryası ile 3-4 ay önce değiştirdim. Sonuncu da o güçlendirilmiş batarya dedikleri naneden kendim 6 ay önce değiştirmiştim.

Orjinal Apple bataryaları taş gibi çalışıyorlar ancak güçlendirilmiş dedikleri yan sanayi alev topuna çeviriyor telefonu. Evden çıkarken yangın çıkarmasın diye yanıma alıyorum ya da güvenli bir yere koyuyorum o derece pişman etti beni. Batarya konusu bence hassas bir konu orjinalden şaşma.

İfadeler: ThQ
Genelde Touch ID olan telefonlara pil değişimini yaptım, fakat Face ID olan telefonların fiyattından mı bilmiyorum ama parça değişimi yapmaya korkuyorum, elimde kalmasın masraf çıkarmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…