R Rahibe Teresa Kilopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 62 3 Haziran 2017 #1 Nitrado'dan ARK Sunucusu almıştım. Server adam çekince Lag'lar olmaya başladı. ServerKurma diye bir site buldum aylık 60 TL istiyor hiç bu siteden server açan var mı? Param yanmasın diye danışmak istedim.
Nitrado'dan ARK Sunucusu almıştım. Server adam çekince Lag'lar olmaya başladı. ServerKurma diye bir site buldum aylık 60 TL istiyor hiç bu siteden server açan var mı? Param yanmasın diye danışmak istedim.
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #2 Normal bir vps alıp oyun serverı kurucaksın yani ? Bilgin varmı, serverlar konusunda, saldırı yediğin zaman ne yapıcaksın mesela ? Oyun serverı aldığın zaman saldırı oldugu zaman, firma ilgileniyor ama böyle herşey sana ait oluyor. Artı 0 Eksi
Normal bir vps alıp oyun serverı kurucaksın yani ? Bilgin varmı, serverlar konusunda, saldırı yediğin zaman ne yapıcaksın mesela ? Oyun serverı aldığın zaman saldırı oldugu zaman, firma ilgileniyor ama böyle herşey sana ait oluyor.