En iyi banka hangisi?

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 18 yaşına girdim 1.5 ay önce ve iş bankasını kullanıyordum. Uzun zamandır Finansbank düşünüyorum çünkü arayüzü ve uygulama üzerinden müşteri temsilcisiyle görüşme avantajları hoşuma gidiyor ama iş bankasını da bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü ek hesabım ve kredi kartı gibi seçenekler sundu bana. Su anda bile genç olduğum için güzel kampanyalar sunuyor. Finansbank kullanmadığım için ne gibi avantajlar sunduğunu bilmiyorum. Sizce hangi banka daha iyi hangisinde kalmalıyım veya geçmeliyim?

Not: Üniversiteye gitmeyi düşünüyorum üniversiteli öğrenciler içinde avantajları olan hangisi?

Son düzenleme:
Gençler için olan kredi kartlarından almanı öneririm. QNB de öğrenciler için bir kart yok aidatsız kartlara bakabilirsin ama onlardada pek kampanya olmuyor. İş bankasından maximum genç senin için iyi olur. Garanti bankasından bonus genç. Enparanın kartınıda kullanabilirsin. Akbank ve halkbank önermem onların öğrenci kartları aidat alıyor sanırım. Üniversite okuyorsan seneye ziraatten bankkart genç de kullanabilirsin. Kartlarda önemli olan ödediğin aidat ve sana sunduğu kampanyalar. Kartı seçmeden önce şuan ki aktif kampanlarına falanda bakabilirsin. Benim önerim zaten iş bankası kullandığından maximum genç 25 yaşına kadar aidat almıyordu ama illa yeni bir banka hesabıda kullanmak istiyorsan garantiyi öneririm onunda bonus genç kartı gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı