3 364164 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 9 Ekim 2020 #11 maksu dedi: Kuralların en altı. Yasaklı siteler: CPUboss.com GPUBoss.com Uzmanim.net UserBenchmark.com İstanbulbilisim.com Nanokatalog.com Bossbilisim.com pc-builds.com Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm düzelttim üzgünüm.
maksu dedi: Kuralların en altı. Yasaklı siteler: CPUboss.com GPUBoss.com Uzmanim.net UserBenchmark.com İstanbulbilisim.com Nanokatalog.com Bossbilisim.com pc-builds.com Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm düzelttim üzgünüm.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 9 Ekim 2020 #12 Sağolun teşekkür ederim.
Ban Tera Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 110 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer McLarens Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #13 Geekbench,3D Mark,Cinebench bence en iyileri Geekbenchi çok aktif kullanıyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 9 Ekim 2020 #14 R.G.B dedi: Baya eski bir bilgisayarım var. Onun için. Ekran kartı yok galiba. Sadece işlemci vs. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci stres testi için Prime95 veya AIDA64 tavsiye ederim. AIDA64'ün içinde fazladan birkaç test daha var, kullandığım bir program.
R.G.B dedi: Baya eski bir bilgisayarım var. Onun için. Ekran kartı yok galiba. Sadece işlemci vs. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci stres testi için Prime95 veya AIDA64 tavsiye ederim. AIDA64'ün içinde fazladan birkaç test daha var, kullandığım bir program.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 9 Ekim 2020 #15 ItsAllGoodman dedi: Sadece işlemci stres testi için Prime95 veya AIDA64 tavsiye ederim. AIDA64'ün içinde fazladan birkaç test daha var, kullandığım bir program. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 6-7 senelik bilgisayar pentium çıkma ihtimalide var.
ItsAllGoodman dedi: Sadece işlemci stres testi için Prime95 veya AIDA64 tavsiye ederim. AIDA64'ün içinde fazladan birkaç test daha var, kullandığım bir program. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 6-7 senelik bilgisayar pentium çıkma ihtimalide var.