En iyi bileşen indirimlerini hangi site yapıyor?

En iyisinin Akakçe'de satıcısına bakarak almak olduğunu düşünüyorum. Mesela bugün Hepsiburada'dan 700'e aldığım MSI Gaming Plus Max geldi. Şu an R5 1600 12NM için pusudayım ama Sinerji'de bir indirim hareketi yok. Keşke geçenlerde N11'de 550'ye gördüğümde alsaydım. Forumdaki bir arkadaşın alması ve 12NM geldiğini söylemesiyle iyice üzüldüm. :D

Son düzenleme:
En iyisinin akakçe'de satıcısına bakarak almak olduğunu düşünüyorum. Mesela bugün Hepsiburada'dan 700'e aldığım MSI Gaming Plus Max geldi. Şu an R5 1600 12NM için pusudayım ama sinerji'de bir indirim hareketi yok. Keşke geçenlerde N11'de 550'ye gördüğümde alsaydım. Forumdaki bir arkadaşın alması ve 12NM geldiğini söylemesiyle iyice üzüldüm. :D
Teknofiyat'la beraber AkAkçe'yi de takip ediyorum fakat tek tek gezmediğiniz sürece sürekli daha ucuz alternatifler gözden kaçıyor. Ben de bu listeyi tam olarak, tüm satıcılar dahilinde veren bir platform bulamadım, ne yazık ki.

En iyi indirimleri Gaming Gecesi kampanyasıyla İncehesap yapıyordu ama bayadır yapmıyorlar en son 2020'de görüşürüz yazıyordu takip etmek lazım 170₺'lere kadar düşen 8GB RAM'ler oluyor

R5 1600 12nm bir daha indirime girmez diye düşünüyorum. Ben aldığımda 585 TL idi ama ertesi hafta 590 TL oldu. Sonra öyle öyle adamlar her hafta 5-10 TL zam koydular gene eski fiyatına geldi. Vatan Bilgisayar'ı takip edin KDV indirimleri için, ekran kartlarında fena indirimler oluyor, EVGA 1660 1680 TL idi.
En iyi indirimleri Gaming Gecesi kampanyasıyla İncehesap yapıyordu ama bayadır yapmıyorlar en son 2020'de görüşürüz yazıyordu takip etmek lazım 170₺'lere kadar düşen 8GB RAM'ler oluyor
Bitti hocam o. İlk önce öyle indirimler yaptılar ama sonra başladılar Gamepower, James Donkey satmaya. Bir de indirim ayağına insanlara kazık geçirmeye başladılar internette 2000 TL'ye satılan şeyi 2200 TL'ye satıyorlardı indirim adı altında, stoklar erimeyince kaldırdılar onu.

R5 1600 12nm bir daha indirime girmez diye düşünüyorum. Ben aldığımda 585 TL idi ama ertesi hafta 590 TL oldu. Sonra öyle öyle adamlar her hafta 5-10 TL zam koydular gene eski fiyatına geldi. Vatan Bilgisayar'ı takip edin KDV indirimleri için, ekran kartlarında fena indirimler oluyor, EVGA 1660 1680 TL idi.

Bitti hocam o. İlk önce öyle indirimler yaptılar ama sonra başladılar Gamepower, James Donkey satmaya. Bir de indirim ayağına insanlara kazık geçirmeye başladılar internette 2000 TL'ye satılan şeyi 2200 TL'ye satıyorlardı indirim adı altında, stoklar erimeyince kaldırdılar onu.
Eğer çok bekletirse 630'a almak zorunda kalacağım.

Vatan Kdv indirimi, Akakçe, İncehesap gaming gecesi(Cuma), Sinerji takip edin sürekli. Birde araştırın illaki farklı bir sitede de oluyor indirim.

Vatan'ın KDV indirimlerini yakarsanız en iyisi o. Gerçekten sağlam indirime geliyor. Ama nadir işte. Yakalamak lazım. Benimkiyle aynı bilgisayarı arkadaşa topladık, ben sağdan soldan toplarken o direk KDV indiriminden Vatan'dan en az 1K kâr yaptı.

Şimdi asıl sıkıntı şu: Vatan, İncehesap güzel indirimler yapıyordu, belki yapacak da ama dolar yükseldiği ve fırsatçı çok olduğu için piyasa çok arttı. Stoklar tükenince yeni gelen ürünler daha pahalı geldi. Pahalı gelince haliyle pahalı şekilde satışa sunuluyor. Şu anda 5600 XT satışına başlanmış ve 3000-3100 lira gibi fiyatlardan satılıyor. Gerçekten komedi gibi, 5700 XT aynı fiyata satılırken. Ama görünen o ki birkaç hafta içinde yeni stok geldiğinde diğer ekran kartı ve parçaların da fiyatı yükselecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı