En iyi Bloody mouse hangisi?

darklord75

Decapat
Daha fazla  
Selam, buraya gelmemin sebebi en iyi, en güçlü, en hızlı oyun için en ideal drag Click yapabilen, tasarımı güzel, atanabilen tuşları olan bir Bloody fare arıyorum, çok fazla yapay zekaya sordum, çıldırdım resmen, bu işten anlamıyor.

Benim şu anki farem Logitech G402 Hero Fury (yanlış yazmış olabilirim), ben de onun tasarımı gibi tuşları gibi bir fare arıyorum, tasarımı hoşuma gidiyor, tuşların yerleri harika, o yüzden ona benzer olsa iyi olur ama olmasa da olur, fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Minecraft oynuyorsanız Bloody A90 öneririm ben, veya Glorious Model O, çoğu PvP oyuncusunun klasik mouselerindendir 2 side, Bloody T60 önerebilirim butterfly için, drag Click için kesin bir şey söyleyemeyeceğim, elektrik bandı gibi uygulamalar olacaksa T60 ile de drag Click yapılabilir, ben T5 modeli ile yapıyordum, en eski modellerden biri, ben pek beceremediğimden 10-15 CPS yapıyordum
Eğer bunun 2. elini bulursanız alabilirsiniz, drag Click babası olarak geçer.

A70'den iyi midir?

Evet, drag Click içinse hayır, teknik donanım açısından daha üstün W70, bütçeniz en fazla ne olur?

Sadece Minecraft oynuyorsanız Bloody A90 öneririm ben, veya Glorious Model O, çoğu PvP oyuncusunun klasik mouselerindendir 2 side, Bloody T60 önerebilirim butterfly için, drag Click için kesin bir şey söyleyemeyeceğim, elektrik bandı gibi uygulamalar olacaksa T60 ile de drag Click yapılabilir, ben T5 modeli ile yapıyordum, en eski modellerden biri, ben pek beceremediğimden 10-15 CPS yapıyordum
Eğer bunun 2. elini bulursanız alabilirsiniz, drag Click babası olarak geçer.

Evet, drag Click içinse hayır, teknik donanım açısından daha üstün W70, bütçeniz en fazla ne olur?
Ortalama a70 gibi bi fiyat 1500 hadi taş çatlasın 2000 civarı çok önemli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı