yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar fotoğraflarımı ve yaptığım çalışmaları kaydetmek için bulut satın almak istiyorum. Aradığım; saldırılara karşı güvenli ve kişisel gizliliği koruyan bir servis.
Arkadaşlar fotoğraflarımı ve yaptığım çalışmaları kaydetmek için bulut satın almak istiyorum. Aradığım; saldırılara karşı güvenli ve kişisel gizliliği koruyan bir servis.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Kasım 2014 #2 yigithancivgin dedi: Kişisel gizliliği koruyan bir servis. Genişletmek için tıkla... Böyle bir servis yok aslında. Malum, hepsi arka planda NSA'e bağlı. Ben şu anda Microsoft OneDrive kullanıyorum.
yigithancivgin dedi: Kişisel gizliliği koruyan bir servis. Genişletmek için tıkla... Böyle bir servis yok aslında. Malum, hepsi arka planda NSA'e bağlı. Ben şu anda Microsoft OneDrive kullanıyorum.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #3 @Recep Baltaş Peki DropBox'ı tavsiye edermisiniz ? Her platformdan erişim özelliği çok hoşuma gitti ayrıca.
@Recep Baltaş Peki DropBox'ı tavsiye edermisiniz ? Her platformdan erişim özelliği çok hoşuma gitti ayrıca.
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2014 #4 Microsoft OneDrive
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Kasım 2014 #6 Telefonumda yandex.disk ve onedrive yüklü hiç bir şikayetim yok.
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 9 Kasım 2014 #7 Dropbox, YandexDisk ya da onedrive'dan herhangi birini kullanabilirsin hepside iyi. Hangisi daha yüksek kapasite veriyorsa onu seç.
Dropbox, YandexDisk ya da onedrive'dan herhangi birini kullanabilirsin hepside iyi. Hangisi daha yüksek kapasite veriyorsa onu seç.