kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 17 Şubat 2021 #1 Merhaba, bir bulut oyun sistemi satın almak istiyorum. Hem telefondan hem de bilgisayarım için. Bana bir tane önerir misiniz? (GTA 5, Cyberpunk 2077, RDR2'ye önem veriyorum ve telefonum Android 10)
Merhaba, bir bulut oyun sistemi satın almak istiyorum. Hem telefondan hem de bilgisayarım için. Bana bir tane önerir misiniz? (GTA 5, Cyberpunk 2077, RDR2'ye önem veriyorum ve telefonum Android 10)
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2021 #2 Geforce Now bence. Ama Rockstar oyunları yok doğru.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 17 Şubat 2021 #3 GeForce Now derdim ama GTA ve RDR yok.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 Bu alanda GeForce Now gibi bulut oyun sistemleri var mı ki? Varsa ben dünyadan habersizmişim );
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 17 Şubat 2021 #5 Vortex öneririm ama çok pahalı. Kagoer dedi: Bu alanda GeForce now gibi bulut oyun sistemleri var mı ki? Genişletmek için tıkla... Var.
Vortex öneririm ama çok pahalı. Kagoer dedi: Bu alanda GeForce now gibi bulut oyun sistemleri var mı ki? Genişletmek için tıkla... Var.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #6 jax teller fanboyu dedi: Vortex öneririm ama çok pahalı. Var. Genişletmek için tıkla... Hocam Vortex hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
jax teller fanboyu dedi: Vortex öneririm ama çok pahalı. Var. Genişletmek için tıkla... Hocam Vortex hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 17 Şubat 2021 #7 Kagoer dedi: Hocam Vortex hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Vortex.gg sayfasına bakmanı öneririm. O da bir bulut servisi. Aynı GeForce NOW fakat çok daha pahalı. İçinde her oyun var.
Kagoer dedi: Hocam Vortex hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Vortex.gg sayfasına bakmanı öneririm. O da bir bulut servisi. Aynı GeForce NOW fakat çok daha pahalı. İçinde her oyun var.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #8 jax teller fanboyu dedi: Vortex.gg sayfasına bakmanı öneririm. O da bir bulut servisi. Aynı GeForce NOW fakat çok daha pahalı. İçinde her oyun var. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben çok gezen birisiyim de. Mobil veri üzerinden oynandığı zaman hangisi daha iyidir? Para konusunda sıkıntım yok. Operatörüm Turkcell.
jax teller fanboyu dedi: Vortex.gg sayfasına bakmanı öneririm. O da bir bulut servisi. Aynı GeForce NOW fakat çok daha pahalı. İçinde her oyun var. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben çok gezen birisiyim de. Mobil veri üzerinden oynandığı zaman hangisi daha iyidir? Para konusunda sıkıntım yok. Operatörüm Turkcell.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 17 Şubat 2021 #9 Kagoer dedi: Hocam, ben çok gezen birisiyim de. Mobil veri üzerinden oynandığı zaman hangisi daha iyidir? Para konusunda sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Siteden internet gereksinimlerine bakmanı öneririm. Bilgim yok hangisi daha çok yediği hakkında.
Kagoer dedi: Hocam, ben çok gezen birisiyim de. Mobil veri üzerinden oynandığı zaman hangisi daha iyidir? Para konusunda sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Siteden internet gereksinimlerine bakmanı öneririm. Bilgim yok hangisi daha çok yediği hakkında.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #10 jax teller fanboyu dedi: Siteden internet gereksinimlerine bakmanı öneririm. Bilgim yok hangisi daha çok yediği hakkında. Genişletmek için tıkla... Hocam pingden bahsetmiştim.
jax teller fanboyu dedi: Siteden internet gereksinimlerine bakmanı öneririm. Bilgim yok hangisi daha çok yediği hakkında. Genişletmek için tıkla... Hocam pingden bahsetmiştim.