Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.052 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Merhaba. Mâlum ayakkabı fiyatları oldukça artmış durumda. Ayağımda şekli olsun, çok da kötü olmayacak bir ayakkabı alabileceğim site arıyorum. Bildiğiniz böyle site var mı?
Merhaba. Mâlum ayakkabı fiyatları oldukça artmış durumda. Ayağımda şekli olsun, çok da kötü olmayacak bir ayakkabı alabileceğim site arıyorum. Bildiğiniz böyle site var mı?
MichealScofield Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 910 Çözümler 6 27 Nisan 2023 #2 Hocam beni de zamanında cezbediyordu bu düşünce ama orta-düşük kalitede orijinal ayakkabı almak daha mantıklı çakma almaktansa.
Hocam beni de zamanında cezbediyordu bu düşünce ama orta-düşük kalitede orijinal ayakkabı almak daha mantıklı çakma almaktansa.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.827 Çözümler 10 27 Nisan 2023 #3 Hocam almayın bence indirimlerden daha mütevazı bir markanın ürününü almak hem uzun kullanılabilirlik açısından iyi olur.
Hocam almayın bence indirimlerden daha mütevazı bir markanın ürününü almak hem uzun kullanılabilirlik açısından iyi olur.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.052 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 MichealScofield dedi: Hocam beni de zamanında cezbediyordu bu düşünce ama orta-düşük kalitede orijinal ayakkabı almak daha mantıklı çakma almaktansa. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef pek durumum yok orjinal alacak kadar.
MichealScofield dedi: Hocam beni de zamanında cezbediyordu bu düşünce ama orta-düşük kalitede orijinal ayakkabı almak daha mantıklı çakma almaktansa. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef pek durumum yok orjinal alacak kadar.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.827 Çözümler 10 27 Nisan 2023 #5 Atakan K dedi: Hocam maalesef pek durumum yok orjinal alacak kadar. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir hocam,nike gibi markaların fiyatları zaten uçmuş durumda 400-600 civarında güzel bir ayakkabı bulunabilir fakat daha alt markalardan.
Atakan K dedi: Hocam maalesef pek durumum yok orjinal alacak kadar. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir hocam,nike gibi markaların fiyatları zaten uçmuş durumda 400-600 civarında güzel bir ayakkabı bulunabilir fakat daha alt markalardan.
R runno943 Femtopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 Çakma markalı bir ayakkabı alacağına ucuz olan markalardan al. Ayak sağlığı için çok kötü.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 27 Nisan 2023 #7 Hocam çakma almak yerine az kullanılmış ikinci el almak daha mantıklı.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 27 Nisan 2023 #8 Sağlık açısından bilinen markalara yönelmekte fayda var