kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #11 Bu güncelleme daha modern kullanışlı. .
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 1 Ekim 2020 #12 Direkt profiline bak istersen. Bu arada Dimension teması kaynaklı gözükmüyor galiba.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #13 Çözüm olayını anlayamayan bir tek benim herhalde.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ekim 2020 #14 Affansen dedi: Eskiden EİC sayılarımız vardı. Hepsi çöpe gitti. Genişletmek için tıkla... Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta.
Affansen dedi: Eskiden EİC sayılarımız vardı. Hepsi çöpe gitti. Genişletmek için tıkla... Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta.
maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #15 Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar porfile taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Recep Bey'de konuma cevap yazdığına göre artık rahat ölebilirim.
Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar porfile taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Recep Bey'de konuma cevap yazdığına göre artık rahat ölebilirim.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 1 Ekim 2020 #16 Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Böylesine alışmak zor hocam. Eskisi gibi kalsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben.
Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Böylesine alışmak zor hocam. Eskisi gibi kalsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 1 Ekim 2020 #17 @Recep Baltaş Hocam şu kısımda sayı olarak olmamasını kastediyorlar anlaşılan.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ekim 2020 #18 Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm. İlk defa yönetici bana cevap verdi. Dimenson'da gözükmüyor olabilir. @Mithat Berhan Mithat Berhan dedi: @Recep Baltaş Hocam şu kısımda sayı olarak olmamasını kastediyorlar anlaşılan. Eki Görüntüle 686827 Genişletmek için tıkla... Evet orasını diyorum. Sürprizbozan Bu sürüme alışamadım.
Recep Baltaş dedi: Çöpe giden bir şey yok. Profilinizde duruyor. O rakamı tekrar soldaki kısma taşıyabiliriz hatta. Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm. İlk defa yönetici bana cevap verdi. Dimenson'da gözükmüyor olabilir. @Mithat Berhan Mithat Berhan dedi: @Recep Baltaş Hocam şu kısımda sayı olarak olmamasını kastediyorlar anlaşılan. Eki Görüntüle 686827 Genişletmek için tıkla... Evet orasını diyorum. Sürprizbozan Bu sürüme alışamadım.