En iyi CoD oyunu hangisi?

P3GA

Decapat
Daha fazla  
Call of Duty serisine başlamayı düşünüyorum. Sizce hangisinden başlamalıyım? Oyun çok eski olsun istemiyorum, dinamikler, grafikler vs. yeni oyunlardan başlamak istiyorum ama aralarından hangisine başlamalıyım karar veremedim.

Ben Black Ops 1'i çok sevmiştim. Bir ve ikinci oyunu oynayabilirsin. Bu ikisi bağlı birbirine. İlla yeni olsun diyorsan reboot edilen Modern Warfare iyidir. Ama Black Ops kadar sarmamıştı beni.

MW serisinin remasteredlarına bakmanı öneririm, ben uzun süre sonra oynamıştım ve oynarken her mouse sol Click tıkladığımda keyif veriyordu.

Bence en iyi oyunları MW serisidir.

Hocam Modern Warfare 1 Remastered ile Modern Warfare 2 Remastered oynayabilirsiniz, 3. nün maalesef Remastered'ı daha çıkmadı, çıkacak mı da bilinmiyor.

Ama ben siz olsam grafiklere çok bakmam çünkü eski Call of Duty oyunlarının oynanışı ve hikayesi çok zevkli. Eski oyunlardan favorim Black Ops serisidir, bana göre hikayesi Modern Warfare serisinden daha güzel.

Ters gelebilir ama benim için en iyi CoD oyunu Ghosts. Karakterlerin hepsi o kadar havalıki özellikle görevler çok o oyuna öz görevler hep bi karamsarlık var. Stealth olmaya çalışmış ama olamamış bir oyun aynı zamanda.

Call of Duty serisine başlamayı düşünüyorum. Sizce hangisinden başlamalıyım? Oyun çok eski olsun istemiyorum, dinamikler, grafikler vs. yeni oyunlardan başlamak istiyorum ama aralarından hangisine başlamalıyım karar veremedim.

Neye göre en iyi?
Mekanik mi
Görsellik mi
Hikaye mi
Akıcılık mı?
CoD oyunlarını oyun yapan şey hikayedir.
En iyi seriler
CoD MW1 MW 2 MW3
Bo serisinden sadece bo 1
WW serisinden WoW
Gerisini kaldır tenekeye at.

Hocam Modern Warfare 1 Remastered ile Modern Warfare 2 Remastered oynayabilirsiniz, 3. nün maalesef Remastered'ı daha çıkmadı, çıkacak mı da bilinmiyor.

Ama ben siz olsam grafiklere çok bakmam çünkü eski Call of Duty oyunlarının oynanışı ve hikayesi çok zevkli. Eski oyunlardan favorim Black Ops serisidir, bana göre hikayesi Modern Warfare serisinden daha güzel.

Hocam ben olsam grafiğe bakmam diyorsun adama Remastered öneriyorsun.
Remastered da görselliğin dışında değişen bir şey yok.
Botun yapay zeka bile aynı :)

Neye göre en iyi?
Mekanik mi
Görsellik mi
Hikaye mi
Akıcılık mı?
CoD oyunlarını oyun yapan şey hikayedir.
En iyi seriler
CoD MW1 MW 2 MW3
Bo serisinden sadece bo 1
WW serisinden WoW
Gerisini kaldır tenekeye at.

Hocam ben olsam grafiğe bakmam diyorsun adama Remastered öneriyorsun.
Remastered da görselliğin dışında değişen bir şey yok.
Botun yapay zeka bile aynı :)
Hocam arkadaş eski grafik istememiş o yüzden remasteredları önerdim :D

Hocam 3. MW var remastered.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı