En iyi CoD oyunu nedir?

Searchingfor

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Askeri operasyon hissini köküne kadar alabileceğim, yavaş yavaş taktiksel bir şekilde operasyon yaptığımız bir oyun arıyorum. Hangi CoD oyununu önerirsiniz?

Merhaba dostlar. Askeri operasyon hissini köküne kadar alabileceğim, yavaş yavaş taktiksel bir şekilde operasyon yaptığımız bir oyun arıyorum. Hangi CoD oyununu önerirsiniz?
Çoğu COD oyunu sizi üzer ozaman, çoğunlukla aksiyon filmi gibiler ve komple yardırma odaklı daha çok. Gerçekçiliğide... Elinde bir tüfek ile 200 kişiyi öldürüyorsun.

Eskilerin SWAT 4 harikasının ruhani devamı olan Ready or Not var. Ağır kanlıdır.
Arma seriside gerçekçi ve ağır sayılır.
Rainbow Six Vegas 1 ve 2 ilk saydıklarım kadar olmasada taktik kasabildiğiniz ve dikkatli oynamanız gereken oyunlar.

Ready or Not arkadaşsız sarar mı sizce hocam?

Cod MW1 remastered.
En mantıklı nereden alabilirim hocam?

Bana göre en iyi Call of Duty oyunları Call of Duty 4, Modern Warfare 2 ve Black Ops 1. hem hikaye derinlikleri hem de oynanış açısından bu üçü gerçekten çok başarılı. Kişisel favorim ise Modern Warfare 2 özellikle senaryosu ve oynanışı ile beni en çok etkileyen oyun oldu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…