Logitech dişli sistem kullanıyor ve bu yüzden mekanik bir hissiyat ve ses oluşuyor. Thrustmaster ise tüm sistemlerinde kayış kullanıyor. Bu yüzden Thrustmaster daha iyi. Fakat garanti konusunda işini daha sağlama almak istiyorsan Logitech tercih et. Logitech çoğu kişi için yeterli oluyor.
Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Tek dezavantajı H vitesi yok. İsterseniz onu birisine 200-250 TL'ye yaptırtabilirsiniz. Hatta Arduino Leonardo + buton alarak, biraz da mekanik bilginiz varsa kendiniz bile yapabilirsiniz. Eğer yapmak isterseniz kodlarını atarım.
Dişli sistem kötü değildir tabii ki. Eğer bütçeniz ona yetiyorsa tercih edebilirsiniz. Benim dediğim farkları İracing tarzı oyun oynayanlar anlıyor. Dişli sistem size fazlasıyla yetecektir.
Hocam bugünlük bilgisayarı açma sürem dolduğu için kodları atamıyorum. Yarın ilk işim atmak olacak.
Dişli sistem kötü değildir tabii ki. Eğer bütçeniz ona yetiyorsa tercih edebilirsiniz. Benim dediğim farkları İracing tarzı oyun oynayanlar anlıyor. Dişli sistem size fazlasıyla yetecektir.
Hocam bugünlük bilgisayarı açma sürem dolduğu için kodları atamıyorum. Yarın ilk işim atmak olacak.
Thrustmaster'ın hissiyatı daha iyiymiş diye okudum. Bu doğru mudur? Sadece yarış oyunlarında değil, simülasyon oyunlarında da iyiymiş. Eğer doğruysa 3000-3500 arasında Thrustmaster direksiyon önerir misiniz?
Thrustmaster'ın hissiyatı daha iyiymiş diye okudum. Bu doğru mudur? Sadece yarış oyunlarında değil, simülasyon oyunlarında da iyiymiş. Eğer doğruysa 3000-3500 arasında Thrustmaster direksiyon önerir misiniz?