zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.135 Makaleler 2 Çözümler 16 1 Temmuz 2020 #1 Dikkat! Parçalarda çokça küfür mevcuttur müsait değilseniz lütfen kulaklık ile dinleyiniz. Bu dissler arasından en iyi olan hangisi? Yılların eskitemediği dissler güzel dislerin çoğunu koyamadım maalesef. İçyüz- Diss Joker: Osmanlı Torunu Stabil- Diss herkese: Disstrack Joker- Çoğu rapçiye: P2 Norm Ender- Alayına: O P*ç De Bendim Sahtiyan- Diss Sagopa: Kartlar Karışsın Sansar Salvo- Diss Sagopa: Paranı Verdim Joker&Allame- Diss İçyüz: Piyango Hidra - Dis Grogi: Beyaz Diş Son düzenleme: 1 Temmuz 2020
Dikkat! Parçalarda çokça küfür mevcuttur müsait değilseniz lütfen kulaklık ile dinleyiniz. Bu dissler arasından en iyi olan hangisi? Yılların eskitemediği dissler güzel dislerin çoğunu koyamadım maalesef. İçyüz- Diss Joker: Osmanlı Torunu Stabil- Diss herkese: Disstrack Joker- Çoğu rapçiye: P2 Norm Ender- Alayına: O P*ç De Bendim Sahtiyan- Diss Sagopa: Kartlar Karışsın Sansar Salvo- Diss Sagopa: Paranı Verdim Joker&Allame- Diss İçyüz: Piyango Hidra - Dis Grogi: Beyaz Diş
gorkemcinar Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #2 Jokzilla serisi ölüm serisidir. Joker'in karşısındaki herhangi biri bence Joker'in rakibi bile olamaz. JOKER ADAMDIR.
Jokzilla serisi ölüm serisidir. Joker'in karşısındaki herhangi biri bence Joker'in rakibi bile olamaz. JOKER ADAMDIR.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 1 Temmuz 2020 #3 Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.135 Makaleler 2 Çözümler 16 1 Temmuz 2020 #4 Bora Dere dedi: Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl unuttum ben ya.
Bora Dere dedi: Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl unuttum ben ya.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #5 zKEBAB dedi: Bunu nasıl unuttum ben ya. Genişletmek için tıkla... Anıl - Grogi sabaha kadar ... dursun birbirini xD
zKEBAB dedi: Bunu nasıl unuttum ben ya. Genişletmek için tıkla... Anıl - Grogi sabaha kadar ... dursun birbirini xD
KS KS zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.135 Makaleler 2 Çözümler 16 1 Temmuz 2020 #6 Bora Dere dedi: Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekledim hemen.
Bora Dere dedi: Küfürlüdür, aile ortamında dinlemeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekledim hemen.
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 2 Temmuz 2020 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka amaçlı attım ciddiye almayın)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Şaka amaçlı attım ciddiye almayın)
L1ghtninG Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 120 Yer Çanakkale,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #8 Norm'un şarkısı diyorum. Herkese bir şey var orada
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 2 Temmuz 2020 #9 Hayatın en dibinden en üstünü gördüm abicim, Hayatın en dibinden en üstünü dissliyorum! Hayatta herkes artık hak ettiğini almalı, Hayatın en dibinden en üstünü istiyorum!
Hayatın en dibinden en üstünü gördüm abicim, Hayatın en dibinden en üstünü dissliyorum! Hayatta herkes artık hak ettiğini almalı, Hayatın en dibinden en üstünü istiyorum!
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 2 Temmuz 2020 #10 Enes Abiminki niye listede yok? (!)