U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Temmuz 2020 #11 zKEBAB dedi: Dikkat! Parçalarda çokça küfür mevcuttur müsait değilseniz lütfen kulaklık ile dinleyiniz. Bu dissler arasından en iyi olan hangisi? Yılların eskitemediği dissler güzel dislerin çoğunu koyamadım maalesef. İçyüz- Diss Joker: Osmanlı Torunu Stabil- Diss herkese: Disstrack Joker- Çoğu rapçiye: P2 Norm Ender- Alayına: O P*ç De Bendim Sahtiyan- Diss Sagopa: Kartlar Karışsın Sansar Salvo- Diss Sagopa: Paranı Verdim Joker&Allame- Diss İçyüz: Piyango Hidra - Dis Grogi: Beyaz Diş Eki Görüntüle 605230 Genişletmek için tıkla... Hiçbirisi iyi değil, çocukça işler.
zKEBAB dedi: Dikkat! Parçalarda çokça küfür mevcuttur müsait değilseniz lütfen kulaklık ile dinleyiniz. Bu dissler arasından en iyi olan hangisi? Yılların eskitemediği dissler güzel dislerin çoğunu koyamadım maalesef. İçyüz- Diss Joker: Osmanlı Torunu Stabil- Diss herkese: Disstrack Joker- Çoğu rapçiye: P2 Norm Ender- Alayına: O P*ç De Bendim Sahtiyan- Diss Sagopa: Kartlar Karışsın Sansar Salvo- Diss Sagopa: Paranı Verdim Joker&Allame- Diss İçyüz: Piyango Hidra - Dis Grogi: Beyaz Diş Eki Görüntüle 605230 Genişletmek için tıkla... Hiçbirisi iyi değil, çocukça işler.
KS KS zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 2 Temmuz 2020 #12 User not found dedi: Hiçbirisi iyi değil, çocukça işler. Genişletmek için tıkla... Kötü olan ne onu söyle.
User not found dedi: Hiçbirisi iyi değil, çocukça işler. Genişletmek için tıkla... Kötü olan ne onu söyle.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #13 Size uymayabilir ama budur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Size uymayabilir ama budur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Temmuz 2020 #14 zKEBAB dedi: Kötü olan ne onu söyle. Genişletmek için tıkla... Hadi tamam, bir zamanlar Norm Ender'ciydim. En iyi diss Normun . Ama yine de çocukça işler bunlar.
zKEBAB dedi: Kötü olan ne onu söyle. Genişletmek için tıkla... Hadi tamam, bir zamanlar Norm Ender'ciydim. En iyi diss Normun . Ama yine de çocukça işler bunlar.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 2 Temmuz 2020 #15 7. yüzyıldan bir diss: Sürprizbozan: Tebbet Suresi - Ebu Leheb'in iki eline yuh oldu, kendine de yuh. - Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandığı. - O, bir alevli ateşe yaslanacak. - Karısı da odun hamalı olacak!
7. yüzyıldan bir diss: Sürprizbozan: Tebbet Suresi - Ebu Leheb'in iki eline yuh oldu, kendine de yuh. - Ona ne malı fayda verdi, ne de kazandığı. - O, bir alevli ateşe yaslanacak. - Karısı da odun hamalı olacak!
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Temmuz 2020 #16 Pokemon Ferhat dedi: Size uymayabilir ama budur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cem Karaca, Barış Manço ve diğer namı büyük sanatçılara bayılıyorum. En sevdiğim iki şarkıcı kendileridir.
Pokemon Ferhat dedi: Size uymayabilir ama budur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cem Karaca, Barış Manço ve diğer namı büyük sanatçılara bayılıyorum. En sevdiğim iki şarkıcı kendileridir.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #17 User not found dedi: Cem Karaca, Barış Manço ve diğer namı büyük sanatçılara bayılıyorum. En sevdiğim iki şarkıcı kendileridir. Genişletmek için tıkla... Kıymetlerini bilemedik. Eğer gerçekten sanata ve sanatçıya önem verilen ülkelerden birinde olsalardı adları daha sık anılıyor olurdu.
User not found dedi: Cem Karaca, Barış Manço ve diğer namı büyük sanatçılara bayılıyorum. En sevdiğim iki şarkıcı kendileridir. Genişletmek için tıkla... Kıymetlerini bilemedik. Eğer gerçekten sanata ve sanatçıya önem verilen ülkelerden birinde olsalardı adları daha sık anılıyor olurdu.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #18 Joker karıştır kartları.(En iyisi olmasa da en iyilerden.)
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 719 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 2 Temmuz 2020 #19 Benim fikrim olarak, Sagopa kajmer: Kır kalbini ver elime. Ceza: Mürekkep doldurdum Gelmiş geçmiş en sağlam punch ları içeren raplerdir
Benim fikrim olarak, Sagopa kajmer: Kır kalbini ver elime. Ceza: Mürekkep doldurdum Gelmiş geçmiş en sağlam punch ları içeren raplerdir
KS KS zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 2 Temmuz 2020 #20 Hiraeth dedi: Benim fikrim olarak, Sagopa Kajmer: Kır kalbini ver elime. Ceza: Mürekkep doldurdum Gelmiş geçmiş en sağlam punchları içeren raplerdir Genişletmek için tıkla... Rapleri güzel puchları joker kadar değil bence. Joker Punchline üstadıdır. - Fuat Ergin.
Hiraeth dedi: Benim fikrim olarak, Sagopa Kajmer: Kır kalbini ver elime. Ceza: Mürekkep doldurdum Gelmiş geçmiş en sağlam punchları içeren raplerdir Genişletmek için tıkla... Rapleri güzel puchları joker kadar değil bence. Joker Punchline üstadıdır. - Fuat Ergin.