ASUS 27 inç 165Hz 1ms monitör kullanıyorum.
Kabloda problem olduğunu düşünerek değiştirmek istiyorum. En iyi en uyumlu kablo hangisidir bilmiyorum parası önemli değil önerilerinizi bekliyorum. Cevaplarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hepsiburada ve Amazon birbiriyle alakasız, tamamen farklı satış platformları.
Ayrıca senin attığın linkin aynısını kopyalayıp atsamda kimseye hesap vermek zorunda değilim. En fazla “Moderatör” bir uyarı cezası verir. Sen kimsin?
Önemli değil. Uzun kullanım için çok iyi bir tercih. Fakat şu an kullandığınız cihazlar bilgisayar (ekran kartı) ve monitör hangi sürümü destekliyorsa kablo o sürümde çalışır. Mesela ekran kartı RTX serisi DP 1.4 destekli, kablo DP 1.4 destekli ama monitör DP 1.2 destekliyse hepsi DP 1.2 sürümünde çalışır.
Önemli değil. Uzun kullanım için çok iyi bir tercih. Fakat şu an kullandığınız cihazlar bilgisayar (ekran kartı) ve monitör hangi sürümü destekliyorsa kablo o sürümde çalışır. Mesela ekran kartı RTX serisi DP 1.4 destekli, kablo DP 1.4 destekli ama monitör DP 1.2 destekliyse hepsi DP 1.2 sürümünde çalışır.
İki kabloda DP 1.2 sürümünde sorunsuz çalışır. Tüm Displayport kabloları ve portları geriye dönük uyumlu olur.
Tabi ekran kartının özelliklerinden tam olarak faydalanmak için DP 1.4 destekli kablo ve monitör gerekli.
DP 1.4’ün getirdiği en büyük özelliklerse 10 bit renk ve çoklu görüntü iyileştirme teknolojileri (QHD, UHD monitörlerde 144 hz+, g-sync, elmb-sync teknolojilerini aynı anda aktif kullanabilmek).