CMD'den açıp hangi DNS'den en düşük MS'i alıyorsan senin için iyi olan o dur. Benim tavsiyem Cloudflare DNS'dir. Kıbrısta ben Cloudflare DNS'den yüksek MS aldığım için Google DNS kullanıyorum. İstanbul'da ise Cloudflare'dan en düşük MS'i aldığım için orada da onu tercih ediyordum.
CMD'den açıp hangi DNS'den en düşük MS'i alıyorsan senin için iyi olan o dur. Benim tavsiyem Cloudflare DNS'dir. Kıbrısta ben Cloudflare DNS'den yüksek MS aldığım için Google DNS kullanıyorum. İstanbul'da ise Cloudflare'dan en düşük MS'i aldığım için orada da onu tercih ediyordum.
DnsJumper helps you to Change your dns setting easily , In some cases, you can increase the browsing speed or improve your security by replacing the DNS provided by your provider.
www.sordum.org
Uzun bir süre Google DNS, Yandex DNS, Cloudflare DNS kullandım. Şu anda AdGuard DNS'deyim. Memnunum. Bu programdan DNS Hız Testi yapın. En hızlı olanı uygulayın.
Bu programıda kullanabilirsiniz en hızlı DNS kişinin konumuna göre farklılık gösterebiliyor genele bakarsak Cloudflare DNS en hızlısı olarak kabul edilir.