En iyi ekran kartı markası hangisidir?

Asus rog ve GIGABYTE Aorus en iyi iki model.

Evga Nvidia'nın markası değil, ayrıca Evga artık ekran kartı üretmiyor yani yeni 4000 serisi kartları Evga olarak bulamazsın bulduğun Evga kartların da teknik servisi olmayacak muhtemelen.

75 derece değeri çoğu kartın test altında görebileceği normal bir değer, yani normal bir ekran kartı, niye bu kadar abarttığını anlayamadım. Araba alıp gaza basınca gidiyor çok iyi demek gibi. Bende de 3 fanlı Colorful ekran kartı var ve 68 dereceyi geçtiğüni görmedim 1 yıldır, ve sensörler için ekran takılı olduğundan dereceleri her zaman görebiliyorum. Anlayacağın, ismini duymadığın çinli firmalar bile zaten beklediğin standartların üstünde. Marka takıntısını bırakmazsan aynı paraya daha vasat ürünler alırsın. İncelemelere ve testlere bakıp karar vermek en iyisi.

EVGA PSU, Anakart ve çevre birimleri üreten bir firma ve Nvidia'ya bağlı değil. En iyi marka demek doğru olmaz ki 2022 itibariyle EVGA ekran kartı üretimini durdurdu. Benim kişisel tercihim Zotac markasından yana tasarım ve özelliklerinden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…