En iyi ekran kartı markası nedir?

Rasih Küçük

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar ben sistem toplamak istiyorum ama hangi anakart markası alacağımı bilmiyorum. Msi iyi gibi ama bazı arkadaşlarım gigabyt ekran kartının da iyi oldugunu soyledi çoğu modelinde arka plaka koyması cok iyi avantaj diger markalar üst seviye ekran kartında kullaniyorlar sizce hangi markayı almalıyım?
Sapphire marka neden tercid edilmiyor bunada lütfen yardımcı olursanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi ekran kartı markası diye bir şey yok. Markalar kimi zaman bazı modellerde az da olsa rakiplerine göre üstün olabiliyorlar. Fakat başka bir modelde de rakipleri onlardan üstün olabiliyorlar. Bu yüzden olaya marka olarak değil de model olarak bakmalısınız. Örneğin MSI GTX 960 modeli ile Asus GTX 960 modelini kıyaslamak gibi. Yine de sizin istediğiniz şekilde marka olarak bakarsak MSI, Asus, Gigabyte, Evga, Galax gibi markalar iyidir.

Sapphire tercih edilmemesinin ve önerilmemesinin en büyük sebebi kullanıcıların çok fazla sorun yaşamasıdır. Kısaca kalitesiz denebilir.

Kendi deneyimlerime dayanarak şunu söyleyeyim. Düşük orta seviye 750Ti, GTX950/960, R9 380/380x gibi kartlar için Asus iyi bir tercih olacaktır. Orta üst seviye GTX970/980/980Ti, R9 390/390x Msi, Evga, Gigabyte çok daha başarılı, Asus yeni soğutma teknolojisi Directcu iii tasarım olarak hoş görünsede ısınma konusunda hayal kırıklığı yarattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…