En iyi ekran kaydı uygulaması hangisidir?

emirc.2

Decapat
Ekran kartım eski bir şey ve AMD. Bir tane klip alma uygulaması bulmuştum acayip kötü Valorant'ta 90 FPS düşürüyor. 110 FPS alıyorum 20 FPS oynatıyor beni. En iyi klip alma uygulaması hangisidir? Ekran kartı AMD Radeon HD 5670, işlemci: i5 7400, RAM: 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:

Paralı ama ben Action kullanıyordum eski laptopumda GT650M vardı düşürse Max 10 FPS düşürüyordu sende nasıl olur bilmem Steam'den bulabilirsin.

En iyisi OBS zamanında Fraps kullanıyordum video boyutu çok fazla oluyordu fakat kayıt esnasında FPS konusunda neredeyse hiç düşüş olmuyordu.

Kaç MB oluyordu yaklaşık? Tahminimce bir 30 dakikalık videoda 1 GB yer kaplıyordu oda 200 MB felandır.

Tam hatırlamıyorum nereden baksan 10 yıl oldu.
Fraps uygulaması biraz eski değil mi ama? OBS nasıl kullanılıyor anlamadım komple oyunu video almak istemiyorum sadece vuruşlarımı klip almak istiyorum.

Bide arkadaşlar araştırdım biraz şimdi ama, Millet Bandicam kullanın diyor iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…