furkann44 Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 52 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 6 Mayıs 2019 #1 Size Göre en iyi emulatör hangisi? Memu kullanmıştım önceden ama şimdi virüslü. Bir ara Bluestacks indirdim. 4 GB RAM ile olmaz kasıyordu. Sizce size göre en iyi emulatör hangisi?
Size Göre en iyi emulatör hangisi? Memu kullanmıştım önceden ama şimdi virüslü. Bir ara Bluestacks indirdim. 4 GB RAM ile olmaz kasıyordu. Sizce size göre en iyi emulatör hangisi?
AhmedArif Hectopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2019 #2 Nox kullanıyorum. İşimi görüyor hızlı açılıyor pek sıkıntı çıkarmıyor. Artı 0 Eksi
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 6 Mayıs 2019 #3 BlueStacks en çok kullanılanıdır. Ben emulatör kullanmıyorum. Ancak Andy hatırladığıma göre üzmeyecek bir emülatördü. Artı 0 Eksi
BlueStacks en çok kullanılanıdır. Ben emulatör kullanmıyorum. Ancak Andy hatırladığıma göre üzmeyecek bir emülatördü.