En iyi Ethernet kablosu önerisi

Chrovex

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Merhaba. Evimde 1.000 MB internet var. Bu interneti en verimli ve kayıpsız şekilde kablolu olarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Bunun içinde en iyi şekilde kablo almak istiyorum. Fiyat öndemli değil. Tavsiye edebileceğiniz bir kablo var mı ya da markası? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alfais, Nexans veya Ugreen olabilir. Standardize olmuş markalardan birini alırsanız çokta önemli değil açıkçası. Markadan ziyade kablo tipine dikkat etmeniz daha iyi olur.

Fiyat önemli değilse en kalitelisi CAT 8 Ugreen kablodur, Amazon'da daha ucuz oradan bakabilirsiniz.

Mesafe kaç metre?
Ortalama olarak 1 - 2 metre

Fiyat önemli değilse en kalitelisi CAT 8 Ugreen kablodur, Amazon'da daha ucuz oradan bakabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler

Alfais, Nexans veya Ugreen olabilir. Standardize olmuş markalardan birini alırsanız çokta önemli değil açıkçası. Markadan ziyade kablo tipine dikkat etmeniz daha iyi olur.
Marka ve kablo farkı nedir ? Bilgim yok çok. Yani iyi markanın doğal olarak iyi kablosu olmuyor mu ?

Ortalama olarak 1 - 2 metre.

Tamamdır teşekkürler.

Marka ve kablo farkı nedir? Bilgim yok çok. Yani iyi markanın doğal olarak iyi kablosu olmuyor mu?

Markadan çok kablo modeli önemlidir diyor arkadaş, bir nebze doğru fakat CAT 8 kablo aldıktan sonra incecik kalitesiz bir kablo almak olmaz. Dediğim gibi Ugreen CAT 8 kablo piyasanın en iyisidir diyebiliriz.

Markadan çok kablo modeli önemlidir diyor arkadaş, bir nebze doğru fakat CAT 8 kablo aldıktan sonra incecik kalitesiz bir kablo almak olmaz. Dediğim gibi Ugreen CAT 8 kablo piyasanın en iyisidir diyebiliriz.
Ozaman ugreen cat8 olarak araştırıp alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için

Ozaman ugreen cat8 olarak araştırıp alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için
Cat 8'e gerek yok diye düşünüyorum. Zaten haliyle Cat 6 halleder işinizi. Gereksiz bir para harcaması olur. Cat 6 10.000 mbps'e kadar destekliyor zaten. 20 metre attım linkte, amazondan ugreen cat 6 diye aratın kaç metre istiyorsanız ona göre alın. Önerim flat yani düz versiyonu. Kapı altından falan rahat geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…