En iyi Ethernet kablosu önerisi

Markadan çok kablo modeli önemlidir diyor arkadaş, bir nebze doğru fakat CAT 8 kablo aldıktan sonra incecik kalitesiz bir kablo almak olmaz. Dediğim gibi Ugreen CAT 8 kablo piyasanın en iyisidir diyebiliriz.
Bence Cat8 almasının da pek mantığı yok. Zira internet hızı çok çok altında kalıyor. Cat 6 işini görür. Hadi biraz esnek davranılsa Cat6a alınabilir.

Bence CAT8 almasının da pek mantığı yok. Zira internet hızı çok çok altında kalıyor. CAT 6 işini görür. Hadi biraz esnek davranılsa CAT6a alınabilir.

Hocam bant hızı daha yüksek, ayrıca bence de çok gerek yok fakat arkadaş en iyi kabloyu istemiş bende CAT 8 dedim.

Tamamdır teşekkürler

Hocam bant hızı daha yüksek, ayrıca bence de çok gerek yok fakat arkadaş en iyi kabloyu istemiş bende CAT 8 dedim.
Burada önemli olan hızda kayıp yaşamamam. Bunların haricinde oyunlarda ping , ms gibi şeyler yaşamak istemiyorum.

Ayrıca elimde Cat 5e bir kablo var. Hiç kablo almadan bu cat 5e kabloyu kullansam nasıl olur ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…