Daha fazla
Dünyanın en iyi F/P sistemi buldum:
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
(!) Dedim.Ucuz bir şey sandım bir baktım 3500 TL ☹
Elden taksiti bu zamanda baban yapmaz. Parası olmayan alıyor mecbur. Tabi fiyatlandırmalarda bir absürtlük var. Bu sistem 3, 5K iken i5 9400F ve RX 580 6K. İlk sistemle oranlarsan bunun bir 9-10K olması gerekiyordu..
Durun hemen buna rakip toplayım. Patlama garantiliDünyanın en iyi F/P sistemi buldum:
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
Üzülecek halimize gülüyoruz. Şaka gibi gerçekten, düşünsenize, bir çocuk babasıyla gidiyor, ışıklı diye bunu istiyor, satış elemanı da öv öv bitiremiyor ve bu bilgisayarı alıyorlar çocuğa. Gerçekten üzücü bir durum. Bu bilgisayarı bu fiyata satanlar E-Ticaret'i dolandırıcılık dışında kullanıyorlar mıdır acaba?Dünyanın en iyi F/P sistemi buldum:
EVKUR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.