Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #11 Rivadex dedi: M.2 mi SATA mı? Genişletmek için tıkla... SATA. Glank dedi: Patriot Burst. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum.
Rivadex dedi: M.2 mi SATA mı? Genişletmek için tıkla... SATA. Glank dedi: Patriot Burst. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 23 Haziran 2021 #12 Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Helvasını daha yeni yiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Helvasını daha yeni yiyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #13 Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam James Donkey almayın aldırmayın.
Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam James Donkey almayın aldırmayın.
1 105530 Kilopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 57 23 Haziran 2021 #14 Depolama çok kritik bir öneme sahip bileşen. Hani ucuzuna kaçmak bilemiyorum ? ben olsam ne olursa olsun samsung veya muadili ssd markalarına bakardım. Depolama konusunda çok başı yanan birisi olarak, öneremiyorum.
Depolama çok kritik bir öneme sahip bileşen. Hani ucuzuna kaçmak bilemiyorum ? ben olsam ne olursa olsun samsung veya muadili ssd markalarına bakardım. Depolama konusunda çok başı yanan birisi olarak, öneremiyorum.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #15 Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum şu eşeği önermeyi bırakır mısın ? Kalitesiz bir marka.
Setka dedi: Ucuz diyorsan James Donkey veya Netac SSD'lerini önerebilirim çok az daha bütçe arttırıp sandisklerede bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum şu eşeği önermeyi bırakır mısın ? Kalitesiz bir marka.
Setka Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #16 PenguenAdam dedi: Dostum şu eşeği önermeyi bırakır mısın? Kalitesiz bir marka. Genişletmek için tıkla... Bütçem yok diyor. 3 ayda patladığını bende biliyorum.
PenguenAdam dedi: Dostum şu eşeği önermeyi bırakır mısın? Kalitesiz bir marka. Genişletmek için tıkla... Bütçem yok diyor. 3 ayda patladığını bende biliyorum.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 23 Haziran 2021 #17 Mehmet18 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet o videoyu bugün izledim
Mehmet18 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet o videoyu bugün izledim
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #18 Kriontex dedi: SATA. Genişletmek için tıkla... O zaman Patriot Burst en iyisi.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #19 Firecuda 120, Baracuda 120, 870 EVO.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 23 Haziran 2021 #20 Setka dedi: Bütçem yok diyor. 3 ayda patladığını bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe bir yana bilgiler bir yana 100-200₺ için bilgiler çöpe atılmaması lazım.
Setka dedi: Bütçem yok diyor. 3 ayda patladığını bende biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe bir yana bilgiler bir yana 100-200₺ için bilgiler çöpe atılmaması lazım.