En iyi F2P Oyunlar Hangileri?

P2W istersen Zula oynayabilirsin.
P2W oyunlardan nefret ederim açıkcası. Bir kimsenin fazla para verdiği için bir başka kişiden üstün olması acayip saçma bir durumdur bana göre.

PC için Paladins çok iyi bir oyun, oyunda Zhin adında bir karakter var sürekli olarak onu oynuyorum ve oynaması çok keyifli bir oyun kesinlikle tavsiye ederim. Mobil içinde Paladins Strike.

FPS olarak Black Squad ama başka türde ararım dersen Paladins'te P2W değil.
PC için Paladins çok iyi bir oyun, oyunda Zhin adında bir karakter var sürekli olarak onu oynuyorum ve oynaması çok keyifli bir oyun kesinlikle tavsiye ederim. Mobil içinde Paladins Strike.
Paladins Strike, Paladins'ten ayrılmaya başladı bence.

Paladinsi biliyorum. Overwatch'a sahibim şahsen. Onu oynamak yerine Overwatch oynamak daha keyifli geliyor. İndirip oynamıştım. Oyunda vuruş hissiyatı hiç yok gibi fakat güzel genel olarak.

Paladinsi biliyorum. Overwatch'a sahibim şahsen. Onu oynamak yerine Overwatch oynamak daha keyifli geliyor. İndirip oynamıştım. Oyunda vuruş hissiyatı hiç yok gibi fakat güzel genel olarak.
Yakında en büyük güncellemesini de alacakken Paladins'e de göz atabilirsiniz.

Paladins'i skinlerle oynamak daha güzel mesela bende Abonoz Yıldız Zhin skini var star wars gibi effektleri var oynaması daha da keyifli oluyor ve bence overwatch a göre skinleri daha başarılı ve daha özellikli, mesela bu skinde kılıcı reload yaparken kılıcın üzerine bişey dökmek yerine sadece elini üzerinden geçiriyor olması gibi. Oyunun en iyi skinlerinden zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Warface, Warframe ve Black Squad önerebilirim.

Warface nadiren de olsa P2W'ne bağlayabiliyor, ancak pek sıkıntı edeceğini sanmıyorum. Crytek yapımı bu arada.

Warframe TPS-RPG karışımı uzay ve gelecek temalı gayet hoş bir oyun, bi' şans vermelisin.

Black Squad gözüne çarptığına göre biliyorsundur oyunu, onu açıklamıyorum.

WarRock oynamaya ne dersin küçükken ne oynardım bee

Fps,Online,f2p Böyle bir oyun wolfteam, zula, steamdaki mini fps online oyunlar, ve hepsi "suka blyada davay davay" nidalarıyla havaya sıkıp ordu yıkanları içeriyor. sanırım online ve hilesiz fps olan oyun csgo. (ondada var bir iki tane)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…