Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 528 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #11 Beyler bişi sorcam benim hayalim warner bros oyuncularla çalışmak yazılım mühendisi olmak istiyorum oyuncularla çalışmam imkansız mı?
Beyler bişi sorcam benim hayalim warner bros oyuncularla çalışmak yazılım mühendisi olmak istiyorum oyuncularla çalışmam imkansız mı?
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #12 Walter H. White dedi: Neye kızgın atıyorsun anlamadım? @furkan3318 Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla atmışım.
Walter H. White dedi: Neye kızgın atıyorsun anlamadım? @furkan3318 Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla atmışım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Haziran 2020 #13 Silinen üye dedi: Disney iştiraklerinden biri olmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Güzel filmleri de var
Silinen üye dedi: Disney iştiraklerinden biri olmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Güzel filmleri de var
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #14 Arman Ulusoy dedi: En iyi film şirketi hangisidir? Genişletmek için tıkla... En iyi film şirketi hangisidir bilemem ama en iyi yönetmen Christopher Nolan'dır. Aksi iddia edilemez
Arman Ulusoy dedi: En iyi film şirketi hangisidir? Genişletmek için tıkla... En iyi film şirketi hangisidir bilemem ama en iyi yönetmen Christopher Nolan'dır. Aksi iddia edilemez
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #15 Warner Bros?
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #16 Metro Goldwyn Mayer Warner Bros Paramount Pictures 20th Century FOX Universal Pictures Sony pictures Disney pictures
Metro Goldwyn Mayer Warner Bros Paramount Pictures 20th Century FOX Universal Pictures Sony pictures Disney pictures
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 27 Haziran 2020 #18 Arman Ulusoy dedi: Beyler bişi sorcam benim hayalim warner bros oyuncularla çalışmak yazılım mühendisi olmak istiyorum oyuncularla çalışmam imkansız mı? Genişletmek için tıkla... Neden imkansız olsun? Cahilliğime verin, yazılım mühendisliği film şirketlerinde ne işe yarıyor?
Arman Ulusoy dedi: Beyler bişi sorcam benim hayalim warner bros oyuncularla çalışmak yazılım mühendisi olmak istiyorum oyuncularla çalışmam imkansız mı? Genişletmek için tıkla... Neden imkansız olsun? Cahilliğime verin, yazılım mühendisliği film şirketlerinde ne işe yarıyor?
Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 528 Çözümler 1 27 Haziran 2020 #19 SkyRose dedi: Neden imkansız olsun? Cahilliğime verin, yazılım mühendisliği film şirketlerinde ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum xd ama kariyerde arıyorlar Google warnerbros kariyer bölümüne bakabilirsin.
SkyRose dedi: Neden imkansız olsun? Cahilliğime verin, yazılım mühendisliği film şirketlerinde ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum xd ama kariyerde arıyorlar Google warnerbros kariyer bölümüne bakabilirsin.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 27 Haziran 2020 #20 acv dedi: Güzel filmleri de var Genişletmek için tıkla... Kieslowski'nin filmografisini üstlerine geçirseler bile yine olmaz. Şu orman trollü emojisini nereden atıyorsun? Bende yok.
acv dedi: Güzel filmleri de var Genişletmek için tıkla... Kieslowski'nin filmografisini üstlerine geçirseler bile yine olmaz. Şu orman trollü emojisini nereden atıyorsun? Bende yok.