En iyi fiyat/performans yiyeceği nedir?

Sizce en iyi fiyat/performans yiyeceği nedir? Benim şahsi düşüncem simit, çok seviyorum simidi. Fiyatı bakımından doyuruculuğu ve lezzeti de harika. Okul zamanı günde 4'e kadar çıkabiliyorum . Var mı sizin de böyle sevdiğiniz ve "Abi işte bu tam fiyat/performans yiyeceği kim bulduysa işi rast gitsin." Diyeceğiniz yiyecekler?

Son düzenleyen: Moderatör:

Simit güzel bir seçimmiş ben de severim simiti onun dışında tavuk döner bir tık daha pahalı olsa da simitten daha lezzetli diyebilirim .

Hmm, bence poğaça olabilir ne de olsa çoğu anne oğluna poğaça yapmıştır ve ucuza satılıyor tabii yanındaki çayda cabası.

İlk aklıma gelen BİM Çiğ Köftesi'dir Lisede öğle yemeğimiz buydu. Hem ucuz hem doyurucu.

1 Yıl içerisinde fiyatı 1.75 TL'den 2.95 TL'ye çıkınca bırakmıştık Kuruş kuruş takip ediyorduk zamları.

Öyle bir ürün kalmadı artık. Her şey ederinin üstünde fiyatlandırmaya sahip. Simit bile 2 TL. 2-3 simit yanına bir içecek alsa öğrenci, üstüne bir de yol parasıyla ciddi tutarlar yapıyor. Lavaş arası bulgurla da ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…