En iyi GSM operatörü hangisi?

Laces

Hectopat
Daha fazla  
Selam Technopat kullanıcıları. Benim Vodafone hattım var ama Vodafone şehir ortasında bile çekim düşük, yüksek ve çekmiyor. İnternet başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum herhalde geçiş yaparken para ödemiyorsun diye biliyorum. Sizce fiyat ve çekim kalitesi olarak en iyi operatör hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi çekim kalitesi Turkcell. Fiyatta Vodafone ve TT.

Turkcell'in çekim kalitesine sözüm yok ama fiyatlandırmalar uçtu hocam, yinede göz atabilirsin.

Sıralama senelerdir aynı turkcell>vodafone>tt

Bana göre TT çekim kalitesi en iyisi. TT'den Turkcell geçtim çekim kalitesinden dolayı İstanbul'u göbeğinde yaşamama rağmen çok yavaş. Annem TT kullanıyor ben 2 Mbps alırken o 45 Mbps alıyor.

Vodafone açık ara en kötüsü, numaramı taşıdım ve 1 hafta sonunda çekim problemleri sebebi ile eski operatörümden yeni hat aldım. Türk Telekom ve Turkcell'de çekim genel olarak iyi, sadece lokasyon bazlı aralarında farklar oluşabiliyor. Örneğin Ankara batıkent'te Türk Telekom hem çekim hem de internet hızında belirgin şekilde daha iyi, hatta şahsi deneyimim mobil veride genel olarak Türk Telekom daha iyi. Her ikisinde de fazla bir problem yaşamazsınız. Kampanyaları da takip etmek lazım, ben geçen yıl 60GB'ı 105TL'ye verdiği için Telekom'dan Turkcell'e geçtim.

Değerli arkadaşım şahsen bir hadise yaşadım. Uzun yıllardır türkcell kullanıyordum tarifem bu sene fiyatı yükselmiş bende başka operatöre geçtim vodafone internet çekim gücü çok kötü 3 gün durmadım hemen türkcele geri taşıdım numarayı vodafone cayma ücreti falan ödemedim.

Sonuç: Türkcell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…