En iyi GSM operatörü hangisidir?

Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar hattımı Turkcell'e taşımak istiyorum çünkü kullandığım Türk Telekom hattı bazen çekmiyor özellikle konuşurken ve internette gezinirken. Hemen hemen her yerde çekebilecek GSM operatörü hangisidir? Bu konularda çok bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben yerleşimin nispeten az olduğu yerde yaşıyorum Vodafone'e ve TT çekmezken Turkcell çekiyor ama pahalı biraz.

Turkcell'e gecmeni siddetle oneririm. Digerlerine gore nispeten biraz pahali ama en iyisi o bence.

Eğer ucuza öyle çok köy gibi yerlerde yaşamıyorsan (ki orada bile çekiyor) BİMCELL. Ama kaliteli ve 10GB 100TL ödeyip ikide bir sizi aramalarını istiyorsan Turkcell.

Turkcell'e gecmeni siddetle oneririm. Digerlerine gore nispeten biraz pahali ama en iyisi o bence.

Hocam, Turkcell açık ara en iyisi ama o fiyatlara biraz demek az olur, 70TL'ye 4 GB veriliyor ama Allah var şimdi internet çok hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…