En iyi GTX 1050 Ti modeli hangisi?

Galax GTX1060 3GB modelini 1000TL'ye bulman mümkün. 200-300TL daha koyamıyorsan en ucuzu al geç.

68 TL daha ekleyip bunu alabilirsin.
60NNH7DSL9CKB GALAX GTX1060 OC 3GB Bulk DVI/HDMI/DP DDR5 bulk - 3.072 MB

1060 ve 1050ti arasında bayağı fark var. 68 TL biriktirmeye bak.

Bu videoya bakarsan zaten anlarsın. Modellerin hızları hemen hemen aynıdır. Biraz değişiklik gösterebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuda haklı olabilirsin, olmayabilir. Vatan computer'a hiç baktın mı orada oluyor genelde bilgisayar malzemelerini ithal getiriyorlar.
Evga ftw almanı söylememde ki sebep performans, kendinden overclocklu
ve 50-60 dereceye kadar fanlarını çalıştırmaması kendi soğutması var.
Ben Amazondan almıştım dolar fiyatına rağmen türkiye değerlerinden daha ucuza geldi.
605 Tl Dolardan Türk Lirasına çevrilmiş hali ben 550 küsür liraya almıştım.
https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-04G-P4-6253-KR/dp/B01NBHXR8A?th=1
Almayı düşünürsen amazondaki müşteri temsilcisiyle konuş ilk siparişinde kargo ücreti almıyorlar express olmasını rica et 4. gün kapında olsun

Bakır ısı borularının olması tercihim.
G4560 ile tam verim alamadıktan sonra fazlasını vermeye gerek yok.

Yorumumu düzenledim bütcene uygun düşer diye tekrardan bakmanı tavsiye ederim kardeşim.

En ucuz tek fanlı modeli al. 900 TL sence 1050Tİ için verilir mi? Bakır boru ve iyi bir soğutma mı istiyorsun? Kartın TDP değeri zaten 75 Watt peki bu karta ne gibi bir O.C. düşünebilirsin ki? Bu işlere hiç bulaşma. Benim tavsiyem GTX1060 3GB modelini alman olur. 950-1000 TL civarında iyi bir fiyat araştıması ile bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…