En iyi GTX 1070 markası nedir?

Her markanın farklı modelleri var belki en iyisi sonra çıkacak elimizdeki doneler yetersiz piyasadaki bütün modellerin hepsine sahip olup deneme imkanı olsaydı kesin kanaate varırmıydık ondan bile emin değilim. Çünkü kimisi için malzeme kalitesi, kimisi için soğutma performansı, kimisi için dayanıklılık, kimisi içinde yüksek performans önem arz ediyor.

Kararımı verdim. Alacağım ürün: Evga GTX1070 SuperClocked ACX 3.0+ 8GB GDDR5 256Bit (08G-P4-6173-KR)

Hepside iyi bence, kötü olsa üretirlermi hepsininde bir alıcısı var. Ben olsam msi alırım renginden dolayı o ayrı.

Son düzenleme:
Eğer oc ile uğraşmıyorsan iyi bir tercih olur lakin FTW modeli oc potansiyeli daha üstün ve yabancı bir forumda okuduğum kadarıyla FTW modelinin malzemeleri daha kaliteliymiş. Şöyle ki daha yüksek oc potansiyeline sahip olduğu için bu yüzden kullanılan bazı malzemeler daha dayanıklı ve kaliteliymiş. Bu kalite farkı sadece oc için geçerliymiş. Aralarında pek bir fiyat farkı yok ise keskinlikle FTW modelini şiddetle öneririm.

Bu kim ne derse desin bence sen içine sineni al. En pahalısınıda alsan kartın ömrü senin şansına bağlı. Bundan yıllar önce bilgisayar toplarken arkadai asus marka gt8800 aldı bense aynı fiyata palit marka(gerçekten soğutma adına herhangi bir araştırma yapmayan bir şirketti.) gt9600 aldım. Arkadaşın ekran kartı 3 sene önce bozuldu benim ekran kartım şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı.Dediğim gibi aynı üründen 2 tane alsan bile çipin üretimine bağlı olarak performansları ve ömrü farklı çıkıcaktır.Bu nedenle ne alıcaksan önce bir duş al .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…