En iyi GTX 1070 markası nedir?

Zotac amp extreme al diğer markalarla arasında çağ farkı var.
Kusura bakma ama bu yoruma anca gülünür. Çağ farkından bahsediyorsun hadi bize çağ farkını anlat neymiş o çağ farkı olan özellikleri diğerlerinde olmayan. Lütfen sırf yorum olsun diye yazmayın. Hiç bir gtx1070 arasında çağ farkı olamaz hepsi eş değerdir soğutmaları ise her markanın farklı kalitesi var, zotac elbette iyidir ama asla bir çağ farkı açacak kadar diğerlerinden üstün değildir. Önerim evga FTW, zotac AMP

Zotac hariç en ucuzu hangisiyse onu alın. Zotac voltajı eksik veriyor GTX 960 gibi kart aldım sorun olmadı diyebilirsiniz çünkü onlar yüksek TDP değerine sahip değil. O kartlarda Zotac soğutmasına güvenip voltajı yeterli seviyede tutmuştur. Ancak iş GTX 980 gibi kartlara gelince referans tasarımı bile geçemeyen bir kart. 1000 serisinde de foyası çıkana kadar bekleyin eğer dalaveresi yoksa alırsınız. Eğer sonsuz param var diyorsanız MSI Seahawk modeli. Fiyat performans istiyorsanız yine Zotac hariç en ucuz özel soğutmayı bulun. Çünkü yüksek TDP değerine sahip değil ve O.C potansiyeli yüksek.

MSİ öneriyorum 960 ve 1060 modellerini kullandım. Teknik servisi olsun soğutması olsun her şeyiyle harikalar. Kendi hatamla yakmama rağmen ekran kartını 4 gün içinde sorgusuz iade yada değişim kararı verdiler.

Ben GTX 1070 alıyor olsam kesinlikle evga alırdım hem soğutmasını çok sevdim hemde tasarımını GTX 1070'te kesinlikle evga al.

Bence MSI cünkü satiş sonrası hizmetlerinde müşteri ile cok ilgililer

Evga'da coil whine sorunu ile sık karılaşılıyor sanırım. Onla ilgili bir kaç balık görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…