3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 2 Kasım 2021 #11 439902 dedi: Bilgisayar patlar mı bunu yaparsak? Genişletmek için tıkla... Patlamaz, çok ısınıyorsa yapmanızı tavsiye etmem.
439902 dedi: Bilgisayar patlar mı bunu yaparsak? Genişletmek için tıkla... Patlamaz, çok ısınıyorsa yapmanızı tavsiye etmem.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Kasım 2021 #12 Mert Atakann dedi: Sağ olun yüksek performansı açacağım oyuna gireceğim zaman ama şu soğutma ilkelerini açmalı mıyım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ona dokunma. Benim tercihim yüksek performansta kalsın hep. Ama isterseniz normal kullanım da dengeli sonra hep yüksek performansta kalabilir
Mert Atakann dedi: Sağ olun yüksek performansı açacağım oyuna gireceğim zaman ama şu soğutma ilkelerini açmalı mıyım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ona dokunma. Benim tercihim yüksek performansta kalsın hep. Ama isterseniz normal kullanım da dengeli sonra hep yüksek performansta kalabilir