En iyi güvenlik yazılımı hangisidir?

Sizce en iyi güvenlik yazılımı hangisidir?

• Avast & AVG

Oy: 1 3,3%
  • Avira

Oy: 0 0,0%
  • Bitdefender

Oy: 2 6,7%
  • Comodo

Oy: 0 0,0%
  • ESET

• Kaspersky

Oy: 20 66,7%
  • Malwarebytes

• McAfee

• Microsoft Defender

• Norton

• Oy verenlerin toplamı
    30

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Cevap seçeneği kalmadığından diğer güvenlik yazılımları için şık eklemedim. Forumda en çok beğenileni merak etmek isterim. Katılan herkese teşekkürler.

Cevap seçeneği kalmadığından diğer güvenlik yazılımları için şık eklemedim. Forumda en çok beğenileni merak etmek isterim. Katılan herkese teşekkürler.

Diğerleri kötüdür falan demiyor; kendi kullanımlarımdan iyi bulduklarımı söylüyorum (ve unutmayın kişi bir yere kadar “en iyi” Av'dir, sen sürekli virüslü şeylerle takılırsan buradaki ciddi anlamda varsa bile, en iyi av seni koruyamayabilir):

Kaspersky, ESET, bir de Windows'un kendi Defender'i.

Her biriyle deneyimim oldu (bu konularda aşırı bilgili değilim), lakin ciddi anlamda kullanırken rahat hissettiren programlar (bana göre).

Şu anda ise Kaspersky kullanıyorum.

Ayrıca ilk başta listeye koymuştum sonra sildim uzun deneyimim olmadığından, Comodo’yu da bir süre kullandım; forumda baya övülüyor sanırım, yine de net konuşmayayım; güzel olabilir.

Malwarebytes antivirüs değil ki. Niye listede var? O bir anti malware. Yani tam olarak aktif koruma sağlamaz.
Bana kalırsa liste şu şekilde: Kaspersky - Bitdefender - Norton, ESET.
Güvenlik yazılımı dedim. Antivirüs demedim. Diğer antivirüslerin bazıları da antimalware olarak çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı