En iyi Intel işlemci

İ7 6700k dan çok daha pahalı arada aşırı bir fark varmı ki ?

Bu işlemci hakkında; "fiyatı çok yüksek, Xeon işlemciler dururken bunu almak akıl işi değil." Şeklinde yorumlar duyuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

İ7 6700k dan çok daha pahalı arada aşırı bir fark varmı ki ?

Kullandığınız yazılım paralel işlem gücünden yararlanabiliyorsa fark olacaktır.

Bu işlemci hakkında; "fiyatı çok yüksek, Xeon işlemciler dururken bunu almak akıl işi değil." Şeklinde yorumlar duyuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Tabii ki mantıklı yanları var. Zira bu işlemci Intel'in biraz da rakip siz kalmasından dolayı fiyat etiketini kafasına göre koyduğu bir model. Yoksa aynı fiyata daha çok çekirdekli Xeon işlemciler alınabiliyor.

Yine de Xeon işlemcilerde anakartın ve belleklerin de değişmesi gerekebiliyor.

Sayın Baltaş. msi gtx 950 almak istiyordum fakat beni , yeni ve güncel bir ekran kartı olan rx 460 4gb almam gerektiğine ikna ettiler. Siz 2 kartı da test etmiş birisi olarak ,bu konudaki fikrinizi beyan eder misiniz?(Fazla oyun oynamıyorum,hd 4350 7 yıl götürdü beni uzun süre işimi görmesi faydama olacak bir kart istiyorum.) Sistemim;
Msi 970 gaming anakart
fx 6300 işlemci
corsair vengeance 4x2 8 gb ram 1600 mhz
cooler master 700 w psu.

Bu konu hakkında ayrı bir başlık açabilirsin.

YouTube'da bir okurumuz sormuş en iyi Intel işlemci hangisi diye. Şu anda son kullanıcıya satılan en üst seviye Intel işlemci Core i7 6950X.
Bence en iyisi 4004. Sonuçta 6950X' in büyük (X7) babası sayılır.

Peki en iyi ''tek'' işlemci nedir?

@Recep Baltaş Peki yeni çıkacak olan 7.nesil işlemciler İ7 6950X'i geçebilecek düzeydemidir?
Öyle bir şey söz konusu olmaz. Yani atıyorum, 7950X çıkarsa 6950X' i geçer. Yani 7700K geçmez.

Zira İntel' in şu anki politikası Nvidia' nın ''7xx'' serisinden ''9xx'' serisine geçmesi ile aynı. Yani ''ultra'' artışlar beklenmez. Belki güç tüketimi azalır.

4004. Her şeyin başladığı ürün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…