En iyi internet hız testi sitesi

Jims

Megapat
Arkadaşlar internetim bu aralar sık sık yavaşlıyor ancak hız testi yaptığımda farklı sitelerde farklı sonuçlar alıyorum. Nperf 14Mbps, Speedtest 11-12 arası, speedcheck sitesinde ise 6-7 Mbps oluyor. Hangisi doğru anlayamadım. İnternetim Vodafone 16Mbps.

Hocam hız testi ölçerken sizden internet yiyor bu işlemi yaparken. Ilk nereden yaptıysanız orası doğrudur speedcheck son yaptınız o yüzden az gösteriyordur. Ayrıca test yaptığın zaman ve yerde önemli.

Arkadaşlar internetim bu aralar sık sık yavaşlıyor ancak hız testi yaptığımda farklı sitelerde farklı sonuçlar alıyorum. Nperf 14Mbps, Speedtest 11-12 arası, speedcheck sitesinde ise 6-7 Mbps oluyor. Hangisi doğru anlayamadım. İnternetim Vodafone 16Mbps.

O sitenin ms ine ve sizin bilgisayarınız veya telefonunuzun sinyal gücüne göre değişir ben modemin 5 6 metre yanındayım.
Wi-Fi kullanıyorum ve 50 Mbps internetimin 46 Mbps geldiğini görebiliyorum.

Bende Vodafone kullanıyordum TurkNet'e geçtim en yakın zamanda altyapınız varsa TurkNet'e geçmenizi öneririm. Vodafone pişmanlıktır bir daha kullanmam kullandırtmam. 6 yıl boyunca katlandım sınavlarım varken ders çalışıyordum ve internet bir anda gidiyordu bende anlam veremiyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı