En iyi internet markası önerileri

Friedhelm

Kilopat
Türksat Kablonet kullanıyorum bazen çok can sıkıcı durumlar yaşıyorum ve bıktım, bana en iyi internet markasını önerebilir misiniz, TurkNet demeyin çünkü sitelerinden baktığımda altyapının 68 Mbps desteklediğini söylüyolardı, Türksat'ta bile 100 Mbps alırken sırf TurkNet için 68'e düşmem.

TurkNet en iyisi, 68Mbps de iyi bir rakam. Onun dışında Turkcell Superonline var biz 120TL'ye 100Mbps internet kullanıyoruz ve 80Mbps hız alıyoruz ondan alabilirsiniz.

TurkNet en iyisi, 68Mbps de iyi bir rakam. Onun dışında Turkcell Superonline var biz 120TL'ye 100Mbps internet kullanıyoruz ve 80Mbps hız alıyoruz ondan alabilirsiniz.
68 Mbps gösteriyorsa VDSL hizmeti gösteriyordur. Fiber kullanırken VDSL geçiş yapmak ayağına sıkmaktan farkı yok.
Kablonet genelde iyidir ne gibi sorun yaşıyorsun? Akşam hız düşmeleri yaşıyorsan sınırsız paketini alabilirsin.

TürkTelekom demeyi düşünüyorum ama linç yermiyim bilemiyorum .

@ardalaviista Hocam ben pek memnun değilim. Tivibu + 16 mbps internete 110 tl ödüyoruz. Evde de 4-5 cihaz bağlanınca ne ping kalıyor ne download.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…