En iyi internet nedir?

1 Ping, 0 jitter... 2020 için -altını çizerek söylüyorum-. 100 Mbps üstü simetrik hızda, uygun fiyatlı, tamamen stabil ve uygun fiyatlı internet en iyi internettir

Millenicom, TürkNet, NetSpeed önerebilirim. Aşırı pahalı bir internet kullanıyorsunuz. 100Mbps Millenicom'a 125₺ ödüyorum ben.

Hiç bunlara bulaşmayın ben TürkNet kullandım pişmanım 1 ay bedava dedi bedavayı vermedi üstüne 2 kat para ödedik müşteri hizmetleri yok. Ben alt yapına bak ona göre al.

Hiç bunlara bulaşmayın ben TürkNet kullandım pişmanım 1 ay bedava dedi bedavayı vermedi üstüne 2 kat para ödedik müşteri hizmetleri yok. Ben alt yapına bak ona göre al.

Arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum ben pişmanım TürkNet'e geçtiğimden dolayı.
Evet kağıt üstünde değerler hız testi falan gayet tatminkar değerler veriyor ama gel gör ki gerçekte bir sayfayı yenilemeye çalışıyorum 3 5 kere tıklamam gerekiyor ping yok gösteriyor ama pingten geçilmiyor sayfalar arası geçişlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…