En iyi internet sağlayıcısı hangisidir?

revajr

Centipat
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kocaeli / Başiskele'de yaşıyorum, hangi interneti önerirsiniz? Araştırıyorum, maksimum 63 Mbps alabiliyormuşum.
Gerek müşteri hizmetleri, gerek verdikleri internet performansı iyi olan bir sağlayıcı önerirseniz çok sevinirim.

Bölge ve altyapı şartları internet hızında önemli etken olmakta. TurkNet ve NetSpeed firmaları şu anda en iyileri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen turknet kullaniyorum ve memnunum. Sabit 80 mbps hız alıyorum. Deneyebilirsiniz.

Kablonet kullanıyorum ve gayet memnunum, aylık 95 TL'ye 100Mbps download / 5Mbps upload oluyor (19-24 saatleri arasında hız %25'e iniyor yalnız), sınırsız internet. Genellikle 95-98 Mbps alıyorum. Bunun yanında KabloTV + Sinema altın paketi ücretsiz geliyor. Speedtest ping testinde sürekli 8-10 ms arası geliyor.

TurkNet en iyisidir altyapısı varsa kesinnikle kullanın.

Turkcell kullanıyorum 200 Mbps indirme, 10 Mbps yükleme hızım var şu an için. Taşınacağımız için Millenicom'a geçmek mecburiyetindeyim. Turkcell'den ben çok memnunum fakat hızı tam olarak 200 Mbps alamıyorum biraz düşüş var, fakat onun dışında kopma, internetsiz kalma veya ara ara hız kaybı gibi sorunlar yaşamıyorum.

Vodafone Net kullanıyorum ve hiç memnun değilim

Fiyat gayet makulmuş, yalnız eskiden taahhütnamesini okumuştum. Şimdi tekrar okudum ve o cümle hala duruyor:

Aylık 5 TB üzeri indirme veya 500 GB yükleme sonunda hukuki ve cezai işlem uygulanabilirmiş

Türk Telekom kullanıyorum 25 Mbps download 20 Mbps upload var ama TurkNet daha iyidir taahhüdü bitince TurkNet'e geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…