Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 18 Haziran 2021 #71 Thomas Musk dedi: Bazı ayarlar yaptım ve Firefox'un RAM kullanımını 300MB'ye kadar düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarı yaptınız hocam?
Thomas Musk dedi: Bazı ayarlar yaptım ve Firefox'un RAM kullanımını 300MB'ye kadar düşürdüm. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarı yaptınız hocam?
O olcay celik Femtopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #72 Ungoogled Chromium.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #73 Captain Levi dedi: Hangi ayarı yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Captain Levi dedi: Hangi ayarı yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Sadece yeni sekmede çalışıyormuş hocam, aynı sekmeleri açınca gene tosladı.
Captain Levi dedi: Hangi ayarı yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Captain Levi dedi: Hangi ayarı yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Sadece yeni sekmede çalışıyormuş hocam, aynı sekmeleri açınca gene tosladı.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 18 Haziran 2021 #74 Thomas Musk dedi: Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Firefox'un ekran görüntüsünü atarmısınız. Pek inandırıcı gelmedi çünkü. Thomas Musk dedi: Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Sadece yeni sekmede çalışıyormuş hocam, aynı sekmeleri açınca gene tosladı. Eki Görüntüle 1073568 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de sadece yeni sekme açıkkene 300 MB tüketiyordu zaten.
Thomas Musk dedi: Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Firefox'un ekran görüntüsünü atarmısınız. Pek inandırıcı gelmedi çünkü. Thomas Musk dedi: Bunları söylersem bir rehber hazırlarım hocam. Sadece yeni sekmede çalışıyormuş hocam, aynı sekmeleri açınca gene tosladı. Eki Görüntüle 1073568 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de sadece yeni sekme açıkkene 300 MB tüketiyordu zaten.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #75 Captain Levi dedi: Görev yöneticisinde Firefox'un ekran görüntüsünü atarmısınız. Pek inandırıcı gelmedi çünkü. Hocam bende de sadece yeni sekme açıkkene 300 MB tüketiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Bende 500 MB'lere kadar çıkıyor hocam, onu biraz indirdim.
Captain Levi dedi: Görev yöneticisinde Firefox'un ekran görüntüsünü atarmısınız. Pek inandırıcı gelmedi çünkü. Hocam bende de sadece yeni sekme açıkkene 300 MB tüketiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Bende 500 MB'lere kadar çıkıyor hocam, onu biraz indirdim.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 18 Haziran 2021 #76 Thomas Musk dedi: Bende 500 MB'lere kadar çıkıyor hocam, onu biraz indirdim. Eki Görüntüle 1073576 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten normali buydu sizin Firefox ayarlarınızda bir sıkıntı varmış galiba.
Thomas Musk dedi: Bende 500 MB'lere kadar çıkıyor hocam, onu biraz indirdim. Eki Görüntüle 1073576 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten normali buydu sizin Firefox ayarlarınızda bir sıkıntı varmış galiba.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #77 Chrome.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #78 Captain Levi dedi: Hocam zaten normali buydu sizin Firefox ayarlarınızda bir sıkıntı varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Merak ettim.
Captain Levi dedi: Hocam zaten normali buydu sizin Firefox ayarlarınızda bir sıkıntı varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Merak ettim.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 18 Haziran 2021 #79 Tor
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 18 Haziran 2021 #80 Thomas Musk dedi: Hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla...