Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 30 Haziran 2020 #1 Sizce en iyi tarayıcı hangisi?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2020 #2 Gunluk konumuza yine geldik. Bir konu altinda toplansa olmaz mi bu soru artik?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 30 Haziran 2020 #3 Opera GX bana göre Opera'nın laciverti .
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 30 Haziran 2020 #4 Safari'den çok memnunum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 30 Haziran 2020 #5 Neden her gün bu tip konular açılıyor acaba anlamadım.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 30 Haziran 2020 #6 Xcylde dedi: Sizce en iyi tarayıcı hangisi? Genişletmek için tıkla... En az RAM tüketen ve çok hızlı olduğunu düşündüğüm Chromium Edge.
Xcylde dedi: Sizce en iyi tarayıcı hangisi? Genişletmek için tıkla... En az RAM tüketen ve çok hızlı olduğunu düşündüğüm Chromium Edge.
KS KS Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 30 Haziran 2020 #7 Dryus dedi: Safari'den çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Onu eklemeyi unutmuşum. Mobil için en iyi tarayıcı olabilir ama bilgisayar için tam yeterli olduğunu düşünmüyorum düzeltilebir. Silinen üye dedi: En az RAM tüketen ve çok hızlı olduğunu düşündüğüm Chromium Edge. Genişletmek için tıkla... Kaç MB ram tüketiyor ortalama?
Dryus dedi: Safari'den çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Onu eklemeyi unutmuşum. Mobil için en iyi tarayıcı olabilir ama bilgisayar için tam yeterli olduğunu düşünmüyorum düzeltilebir. Silinen üye dedi: En az RAM tüketen ve çok hızlı olduğunu düşündüğüm Chromium Edge. Genişletmek için tıkla... Kaç MB ram tüketiyor ortalama?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 30 Haziran 2020 #8 En iyisi hangisi bilemem. Ben Brave kullanıyorum. Gayet memnunum.
A AHMETCANDEVELİ Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 503 Çözümler 4 30 Haziran 2020 #9 En iyi değil en kullanışlı hangisi olması gereken konu. Mesela benim için Chrome ama en iyisi değil bayağı RAM tüketiyor ancak bütün bilgilerimi ortak bir oturum üzerinden rahatça yönetebiliyorum.
En iyi değil en kullanışlı hangisi olması gereken konu. Mesela benim için Chrome ama en iyisi değil bayağı RAM tüketiyor ancak bütün bilgilerimi ortak bir oturum üzerinden rahatça yönetebiliyorum.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 30 Haziran 2020 #10 Xcylde dedi: Onu eklemeyi unutmuşum. Mobil için en iyi tarayıcı olabilir ama bilgisayar için tam yeterli olduğunu düşünmüyorum düzeltilebir. Kaç MB ram tüketiyor ortalama? Genişletmek için tıkla... 6 7 sekme açtığımda 600 MB tüketiyordu.
Xcylde dedi: Onu eklemeyi unutmuşum. Mobil için en iyi tarayıcı olabilir ama bilgisayar için tam yeterli olduğunu düşünmüyorum düzeltilebir. Kaç MB ram tüketiyor ortalama? Genişletmek için tıkla... 6 7 sekme açtığımda 600 MB tüketiyordu.