3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 17 Ocak 2021 #21 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ben de Edge kullanıyordum ama bir müddet kullandıktan sonra bayağı yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir yavaşlama olmadı. Çerezleri, önbelleği ve temp klasörlerini temizlemeyi dene.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ben de Edge kullanıyordum ama bir müddet kullandıktan sonra bayağı yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir yavaşlama olmadı. Çerezleri, önbelleği ve temp klasörlerini temizlemeyi dene.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #22 HataVerenGuncelleme dedi: Bence Edge ama reklam engelleyici bulunmuyor diye bildiğim için Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Uzantı kullanabilirdiniz. Ben Firefox'u pek sevmiyorum neredeyse hiçbir uzantıyı desteklemiyor.
HataVerenGuncelleme dedi: Bence Edge ama reklam engelleyici bulunmuyor diye bildiğim için Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Uzantı kullanabilirdiniz. Ben Firefox'u pek sevmiyorum neredeyse hiçbir uzantıyı desteklemiyor.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 17 Ocak 2021 #23 İşime daha çok yaradığı için Vivaldi kullanıyorum ama Edge hız bakımından daha iyi.
YusufEnsar Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #24 Hem Edge Microsoft'un kendi yazılımi olduğu için daha hızlı çalışır Windows 10 da.
HTDemirel Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #25 OperaGX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben operayı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az ram yiyor.
OperaGX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben operayı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az ram yiyor.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #26 arda662 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Opera çok yavaş. YusufEnsar dedi: Hem Edge Microsoft'un kendi yazılımi olduğu için daha hızlı çalışır Windows 10 da. Genişletmek için tıkla... Olabilir. HTDemirel dedi: Opera GX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben Opera'yı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... Gx'e bir türlü ısınamadım
arda662 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Opera çok yavaş. YusufEnsar dedi: Hem Edge Microsoft'un kendi yazılımi olduğu için daha hızlı çalışır Windows 10 da. Genişletmek için tıkla... Olabilir. HTDemirel dedi: Opera GX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben Opera'yı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... Gx'e bir türlü ısınamadım
Grafen Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS 16 LAPTOP AMD Ryzen 5 5600H HP 88EE Anakart Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz NVIDIA GeForce RTX 3060 80W 512 GB M.2 SSD 144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ocak 2021 #27 HTDemirel dedi: OperaGX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben operayı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Opera'nın gizlilik ve güvenlik sorunları olduğu söyleniyor.
HTDemirel dedi: OperaGX tasarım olarak ve işlev olarak daha çok şey sunuyor. Ben operayı kullanıyorum ama Edge daha sade ve daha az ram yiyor. Genişletmek için tıkla... Opera'nın gizlilik ve güvenlik sorunları olduğu söyleniyor.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #28 Windows 110 dedi: Şu anda Yandex kullanıyorum, bu yüzden Yandex. Genişletmek için tıkla... Yandex'in tasarımından nefret ediyorum.
Windows 110 dedi: Şu anda Yandex kullanıyorum, bu yüzden Yandex. Genişletmek için tıkla... Yandex'in tasarımından nefret ediyorum.
B BenKaan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 60 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #29 Chrome Dev veya Chrome Canary.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #30 Yıllardır alışkanlıktan Opera kullanıyorum. Yedek olarak ise Edge.