Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 17 Ocak 2021 #41 Google Chrome.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 10 17 Ocak 2021 #42 Google Chrome kullanmaktayım. Tabi RAM yetersizliği gibi problemleriniz var ise Opera ya da Edge kullanabilirsiniz.
Google Chrome kullanmaktayım. Tabi RAM yetersizliği gibi problemleriniz var ise Opera ya da Edge kullanabilirsiniz.
Haksimm Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #43 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Neredeyse bütün tarayıcıları kullandım. Bir ara Edge'ye ısınmıştım, yavaşlayınca vazgeçtim. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve size göre en iyi internet tarayıcısı hangisi? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bana göre Opera GX her şeyini ayarlayabiliyorsun.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Neredeyse bütün tarayıcıları kullandım. Bir ara Edge'ye ısınmıştım, yavaşlayınca vazgeçtim. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve size göre en iyi internet tarayıcısı hangisi? Cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Bana göre Opera GX her şeyini ayarlayabiliyorsun.
Made In Turkey Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 794 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #44 Opera GX kullanıyorum. Bazen çöküyor ama bence güzel.
YusufEnsar Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #45 Eğer bilgisayarın RAM'i düşükse: Edge. Eğer tasarıma önem veriyorsan: Opera GX. Eğer özelleştirilebilir bir tarayıcı istiyorsa: Vivaldi. Eğer Chromium tabanlı bir tarayıcı istemiyorsan: Firefox.
Eğer bilgisayarın RAM'i düşükse: Edge. Eğer tasarıma önem veriyorsan: Opera GX. Eğer özelleştirilebilir bir tarayıcı istiyorsa: Vivaldi. Eğer Chromium tabanlı bir tarayıcı istemiyorsan: Firefox.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #46 Brave ve Vivaldi de güzel. Ben biraz Chrome kullanayım, sonra Edge'ye geçerim belki adam olur. Yavaşlamaz
Brave ve Vivaldi de güzel. Ben biraz Chrome kullanayım, sonra Edge'ye geçerim belki adam olur. Yavaşlamaz
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #47 Arayüz olarak Edge fakat performans olarak Chrome diyorum. Edge yavaş demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece Chrome bana daha pratik geliyor.
Arayüz olarak Edge fakat performans olarak Chrome diyorum. Edge yavaş demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece Chrome bana daha pratik geliyor.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Ocak 2021 #48 arda662 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Dark Lord of the Sith dedi: Opera GX. Genişletmek için tıkla... Çinliler kişisel verilerinizi afiyetle satıyorlardır. @Samotne Ciasteczka
arda662 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Dark Lord of the Sith dedi: Opera GX. Genişletmek için tıkla... Çinliler kişisel verilerinizi afiyetle satıyorlardır. @Samotne Ciasteczka