Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.519 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 5 Temmuz 2022 #21 Canım iskender çekti ya dedi: En iyi iskender yenecek restoran nerededir? Müsait bir zamanda cidden gidip yiyeceğim. Fiyatı ve yeri umurumda değil. Genişletmek için tıkla... HD İskender tadına doyum olmaz.
Canım iskender çekti ya dedi: En iyi iskender yenecek restoran nerededir? Müsait bir zamanda cidden gidip yiyeceğim. Fiyatı ve yeri umurumda değil. Genişletmek için tıkla... HD İskender tadına doyum olmaz.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #22 Leon Dayı dedi: HD iskender tadına doyum olmaz. Genişletmek için tıkla... HD iskender yediğim en kötü iskenderdi.
Leon Dayı dedi: HD iskender tadına doyum olmaz. Genişletmek için tıkla... HD iskender yediğim en kötü iskenderdi.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.519 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 5 Temmuz 2022 #23 505913 dedi: HD iskender yediğim en kötü iskenderdi. Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsunuz. Ben sürekli Olivium AVM veya Marmara Forum AVM'de yiyorum tadı enfis.
505913 dedi: HD iskender yediğim en kötü iskenderdi. Genişletmek için tıkla... Ayıp ediyorsunuz. Ben sürekli Olivium AVM veya Marmara Forum AVM'de yiyorum tadı enfis.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #24 Leon Dayı dedi: Ayıp ediyorsunuz. Ben sürekli olivium AVM veya Marmara forum AVM'de yiyorum tadı enfis. Genişletmek için tıkla... Hocam döneri milimetrik kalınlıkta ve makineyle kesilmişti. Dönerden çok salama benziyordu. Pidesi güzeldi. Ha bir de ben acılı istedim. Sos olarak acılı geliyor dediler ama yanına 1 tane acı biber koymuşlardı. Ortada bir acı sos yoktu.
Leon Dayı dedi: Ayıp ediyorsunuz. Ben sürekli olivium AVM veya Marmara forum AVM'de yiyorum tadı enfis. Genişletmek için tıkla... Hocam döneri milimetrik kalınlıkta ve makineyle kesilmişti. Dönerden çok salama benziyordu. Pidesi güzeldi. Ha bir de ben acılı istedim. Sos olarak acılı geliyor dediler ama yanına 1 tane acı biber koymuşlardı. Ortada bir acı sos yoktu.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2022 #25 Zonguldak'ta Çatı Kebap ve Neslişah'ta yenir