En iyi ISS hangisidir?

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5 yıldır Türk Telekom interneti kullanıyoruz fakat hiç memnun değiliz. İki kişi giriyor çekmiyor o derece. Sizce en iyi internet hangisi? Hem iyi çeksin hem de oyun oynarken sorunsuz şekilde oynanılsın.

Dosya Ekleri

• 17460312804242140570212005434743.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 50

Ben Telekom kullanıyorum kim ne derse desin her aradıgımda açan arıza kaydında gelen bir hizmet sunuyorlar bana internet cekmeme sebebiniz modem buyuk ihtimal onu bizde kullanıyorduk aynısını cidden igrenc bir modem o alt yapınızı sorgulayın illahiki daha yuksek bir hız veren ISS vardır onu tercih edin hizmet kalitesi bolgeden bolgeye degişir bu arada bizim burada Telekom iyi çeker sizin orada cekmez bunlar için etrafınızda farklı ISS kullanan kişilere danısın onlar daha iyi bir cevap verirler.

Öncelikle altyapın ve kullandığın paket, aldığın hızlar ne durumda? Çekmemekten kastın muhtemelen yavaş olmasıdır. Önce altyapı bilgilerine bir bak, daha sonra iss seçimin konusunda yardımcı olalım.

Hocam hepsine böyle baktım yanlış bir şey varsa söylersin.

Hocam babam kaç defa aradı cekmiyor diye ama gelip bakan yok talep oluşturuyorlar SMS olarak geliyor herhangi bir sorun bulunmamaktadır diye ayrıca binadaki full Türk Telekom hariç kullanıyor altyapı var ama altyapı yok diyorlar modem değişip etkisi olan varsa da yazarsa sevinirim en azından çekerse modem alırız ama babamın ödediği fatura boş.

Dosya Ekleri

• IMG_20250430_200234.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2025-04-30-20-00-54-834_com.android.chrome.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2025-04-30-19-58-36-314_com.android.chrome.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 39
Bulunduğun bölgeye göre değişkenlik gösterir fakat Türk Telekom'u ne olursa olsun tavsiye etmiyorum. Özellikle yoldan geçeni bünyesine soktuğu, iş bilmeyen kalitesiz ekip şefleri ve müşteri hizmetlerinden dolayı kesinlikle tercih edilmemesi gerekiyor. Ben bu kadar kalitesiz çalışan bir ekip ve sistem başka hiç bir firmada görmedim. Derdinizi anlatırken küfür, hakaret, itham, aşağılama, bağırma olmamasına rağmen trip atıp suratınıza kapatan müşteri hizmetleri mevcut. Malum, adamın bana sıkıntı hakkında söylediği şey bilgisayarın kabloları ethernet kablosuna temas etmesinden dolayı alakalı kopmalar oluşabilirmiş. Gerekirse farklı ISS düşük hız versin fakat muhattap bulabilmeniz daha önemli. Not: Eskişehir'in göbeğinde yaşıyorum.

Netspeed üzmez. İstesen davetiye kodu veririm.

Bunun gibi aynısı var 1800 TL dediler TP-Link marka fotoğrafı atacağım.

Hocam yanlış anlama babamın verdiği 600 TL boş iki kişi giriyor çekmiyor altyapı var diyor sitede ama aradığımız zaman yok diyor.

Netspeed üzmez. İstesen davetiye kodu veririm.

Hocam babam tahaddüt bitmesini bekliyor oda daha var eğer geçersek haber ederim size.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-30-20-10-58-371_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 36
Türk Telekom kullanıyorum gayet memnunum. Çekmeme, donma, hız düşüklüğü vb. hiçbir sorun yaşamadım. Fakat bu biraz şans ve altyapı işi.
Netspeed veya Turknet bakabilirsin, üzmez.
Senin pakette pahalıymış. Ben şunu kullanıyorum daha yeni yeniledim hatta tarifeyi. Güncel fiyatları bilmiyorum tabii ki de. Daimi müşteri olduğum için olabilir.

Benim anlamadığım bizde niye o kadar fiyat yenilerken oradaydım ilk ay 300 sonra 600 dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…